ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΤους πρωταθλητές σκάκι του Ομίλου «Ιππότη» συνεχάρη ο Δήμαρχος Ρόδου

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Τους πρωταθλητές σκάκι του Ομίλου «Ιππότη» συνεχάρη ο Δήμαρχος Ρόδου

Για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν το τελευταίο διάστημα οι μικροί σκακιστές, συνεχάρη ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος το Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «Ιππότης» που υποδέχτηκε στο Δημαρχείο.

Οι αγωνιστικές ομάδες,που χρήστηκαν πρωταθλητές στους Αιγαιοπελαγίτκους Αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου και στο Πρωτάθλημα Νέων θα μετέχουν πλέον στους αγώνες της Α΄Εθνικής,γεγονός το οποίο ο δήμαρχος χαρακτήρισε σπουδαίο.

Ο κ. Χατζηδιάκος,παρουσία του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Στέφανου Κυριαζή αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Στάμο Καράβα και τους προπονητές,για τη λαμπρή πορεία του Ομίλου στον οποίο προπονούνται περισσότεροι από 200 μικροί σκακιστές,δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον «Ιππότη» στον οποίο ο Δήμος παρέχει τις εγκαταστάσεις στην πόλη Ρόδου και στην Κρεμαστή ενώ αρωγός θα συνεχίσει να είναι και στο επίπεδο της υλικοτεχνικής στήριξης.

Στο ίδιος πλαίσιο δήλωσε το ενδιαφέρον του για τη διοργάνωση κορυφαίων σκακιστικών εκδηλώσεων στη Ρόδο,τονίζοντας ότι το σκάκι είναι «ένα πνευματικό παιχνίδι που προσφέρει οφέλη στο παιδί και διαμορφώνει την προσωπικότητά του».

Ο κ. Χατζηδιάκος,συνεχάρη επιπλέον το μαθητή της Β΄ Δημοτικού Αλέξανδρο Σταθάτο ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του,στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα,που έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Λουτράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα