ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΞεκινά το τμήμα υποδοχής νέων μελών της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου

Ξεκινά το τμήμα υποδοχής νέων μελών της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου

Σχετικά άρθρα

Από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 (και κάθε Δευτέρα), από τις 8.15 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ., ξεκινά τη λειτουργία του, το τμήμα υποδοχής νέων μελών της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου. Χώρος των μαθημάτων-προβών είναι η αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών, που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο στο Μανδράκι.

Το τμήμα υποδοχής νέων μελών της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, θέλει να δώσει τη δυνατότητα και σε άλλες φίλες και φίλους του ποιοτικού τραγουδιού, να ζήσουν τη μουσική μέσα από την ανθρωπιστική – ανθρωποκεντρική οπτική. Την οπτική εκείνη όπου η τέχνη της μουσικής ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ με σεβασμό, εκτίμηση, ενδιαφέρον και αγάπη!

Στο τμήμα υποδοχής νέων μελών της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, θα δούμε το τραγούδι να λειτουργεί ως «συνδετικός κρίκος» μεταξύ των ανθρώπων και ως διαδικασία συναισθηματικής έκφρασης και πνευματικής ανάτασης.

Θα δούμε στον ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ την «υποχρέωση» μας να «εξερευνήσουμε» τη μουσική, επομένως και τον μέσα μας κόσμο. Να «εξερευνήσουμε» και να γνωρίσουμε πολιτισμούς, κοινωνίες, μουσικά στυλ, δια μέσου των τραγουδιών. Να ρισκάρουμε το λάθος για να το κάνουμε «δάσκαλο» μας.   

Το τμήμα νέων μελών της Πειραματικής Χορωδίας, είναι «ανοιχτό» σε κάθε άτομο που θέλει να τραγουδήσει όχι μόνο με τη φωνή, αλλά και με τη ΨΥΧΗ! Είναι «ανοιχτό» σε όσες και όσους θέλουν να βάλουν περισσότερο χαμόγελο, περισσότερη αισιοδοξία στην καθημερινότητα τους.

Στο τμήμα αυτό οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες, διδάσκονται με εξαιρετικά δημιουργικό και «ήπιο» τρόπο, στοιχεία Θεωρίας της Μουσικής, Τεχνικές Φωνητικής και Τεχνικές Αναπνοής, για πιο «ομαλή» και πιο επωφελή συμμετοχή στην ομάδα και φυσικά μαθαίνουν ένα ενδιαφέρον και πλούσιο ρεπερτόριο τραγουδιών.

Το τμήμα υποδοχής νέων μελών της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, θα είναι «διαρκώς» ανοιχτό στους φίλους της μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διδάσκοντα και διευθυντή της Χορωδίας, κ. Γιώργο Σακελλαρίδη, στο 697 6968055.                                            

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα