ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΑλλαγές στην διεξαγωγή της κυκλοφορίας λόγω εργασιών

Αλλαγές στην διεξαγωγή της κυκλοφορίας λόγω εργασιών

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους ότι στη συμβολή της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου με την Επαρχιακή οδό Πυλώνας – Κατταβιάς και για 500μ. περίπου επί της Επαρχιακής οδού Πυλώνας – Κατταβιάς (από τη συμβολή) θα εκτελεστούν εργασίες οδοποιίας στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ (2016)». Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 και για χρονικό διάστημα 7 περίπου ημερών. Η κυκλοφορία στο παραπάνω τμήμα της Επαρχιακής οδού θα διεξάγεται εναλλάξ στο ήμισυ του πλάτους της οδού.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα