Το Υπουργείο Παιδείας να επιτρέπει επιτέλους την άμεση μετάβαση των εκπαιδευτικών στον τόπο διορισμού τους

Μοιράσου

Το Υπουργείο Παιδείας να επιτρέπει επιτέλους την άμεση μετάβαση των εκπαιδευτικών στον τόπο διορισμού τους

Διαφήμιση

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα πρέπει να μεταβαίνουν απευθείας στον τόπο διορισμού τους χωρίς να χρειάζεται να περνάνε από τη Ρόδο (και στην έδρα κάθε νομού) ώστε να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα που ζητούνται από το υπουργείο παιδείας, ώστε να αποφεύγεται μια επιπλέoν ταλαιπωρία και έξοδο αυτών των ανθρώπων.

Τα Δωδεκάνησα αποτελούν την κατεξοχήν νησιωτική περιοχή της Ελλάδος με αντικειμενικές δυσκολίες μεγαλύτερες από τις άλλες περιοχές κυρίως στις μετακινήσεις. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Δωδεκανήσου δεν είναι τακτική και πολλές φορές η μετάβαση από ένα νησί στο άλλο γίνεται με περισσότερα του ενός πλοία σε διαφορετικές ημέρες. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας θα πρέπει το υπουργείο παιδείας να δέχεται (με κατάλληλο τρόπο) τις δηλώσεις ηλεκτρονικά ώστε οι συνάδερφοι να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που επιβάλει το υπουργείο για τον διορισμός τους, ώστε απρόσκοπτα να μεταβαίνουν απευθείας στα νησιά για να ασκήσουν τα καθήκοντα τους.

Κάτι τέτοιο αποτελεί επιτατική ενέργεια.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ                                                   ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΑΦΗΣ

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
21 Αυγούστου – 24 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr