Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
18 C
Rhodes

ITF RHODES CUP JUNIOR

- Διαφήμιση -

Η Βικτώρια Παπαδοπούλου είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ρόδου που συνεχίζει στο τουρνουά ITF RHODES CUP JUNIOR που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του στο Κορακόνερο. Και αυτό διότι, οι ροδίτες αποκλείστηκαν και στα «διπλά» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη. Οι Ηλίας Πανάγος και Γιάννης Τσιγάρος έπαιξαν κόντρα στους Αυστραλούς Daniel Paveska και Alexander Tsimiklis από τους οποίους και ηττήθηκαν με 2 – 0 σετ (6 – 1, 6 – 2) και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση. Οι Αυστραλοί ήταν πιο έμπειροι και μαθημένοι στα γρήγορα γήπεδα, με αποτέλεσμα τα παιδιά του ΡΟΑ να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα και να αργήσουν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα. Έκαναν φιλότιμη προσπάθεια πάντως και φεύγουν με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Βικτώρια Παπαδοπούλου η οποία το απόγευμα της Πέμπτης (όχι νωρίτερα από τις 4 μ.μ. σύμφωνα με το πρόγραμμα), θα αντιμετωπίσει τη Νο 2 του τουρνουά, Γερμανίδα Tea Lukic. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τη Ροδίτισσα αθλήτρια καθώς η Γερμανίδα είναι μια πολύ καλή αθλήτρια ωστόσο η Παπαδοπούλου δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρο της προσθέτοντας και άλλους βαθμούς στο ενεργητικό της. Αναμένεται να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που καλό θα ήταν να το παρακολουθήσει ο κόσμος της Ρόδου και να εμψυχώσει τη νεαρή παίκτρια του ΡΟΑ.

Κατά τα άλλα, στα παιχνίδια της Τετάρτης όπου υπήρχε και έντονο το Ελληνικό στοιχείο, έγιναν πολύ καλές αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και του φίλαθλου κόσμου που τα παρακολούθησε. Το σημαντικό είναι ότι ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης κερδίζει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερες εντυπώσεις μιας και η διοργάνωση είναι άρτια και όλες οι αποστολές μιλούν με κολακευτικά λόγια. Παράλληλα τόσο οι εγκαταστάσεις όσο και η φιλοξενία είναι σε υψηλά επίπεδα και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τον Όμιλο της Ρόδου.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα