Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
27.7 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΠρόσκληση για εύρεση κατοικιών για το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους...

Πρόσκληση για εύρεση κατοικιών για το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους»

- Διαφήμιση -

Πρωτοπορώντας ο Δήμος Ρόδου με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Άννα Ζωάννου και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών με πρόεδρο τον κ. Φιλήμονα Νικολάου βρίσκεται ανάμεσα στους 13 Δήμους της χώρας που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους» του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητούνται οικίες, προκειμένου 20 νοικοκυριά άστεγων συμπολιτών μας που βρίσκονται σε κατάσταση ακραίας φτώχειας και αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες να στεγαστούν.

Συγκεκριμένα, για 14 μήνες το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους» διαθέτει μέρος του προϋπολογισμού του για την εξόφληση των ενοικίων σύμφωνα με τα μέλη του νοικοκυριού.

Ειδικότερα:

- Διαφήμιση -
  • Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό καταβάλλεται ενοίκιο έως το ποσού των 180 ευρώ μηνιαίως και αναζητούνται 6 γκαρσονιέρες προς ενοικίαση.
  • Για δύο μέλη καταβάλλεται ενοίκιο έως του ποσού των 240 ευρώ μηνιαίως και αναζητούνται 5 κατοικίες με ένα ή δύο υπνοδωμάτια προς ενοικίαση.
  • Για τρία μέλη και πάνω καταβάλλεται ενοίκιο έως του ποσού των 300 ευρώ μηνιαίως και αναζητούνται 9 κατοικίες με δύο και πάνω υπνοδωμάτια προς ενοικίαση.

Όσοι επιθυμούν να διαθέσουν κατοικία προς ενοικίαση, της οποίας το ενοίκιο θα εξοφλείται από το πρόγραμμα, σας ενημερώνουμε ότι θα γίνονται αιτήσεις στα γραφεία της Διεύθυνσης της Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας στην οδό Ερυθρού Σταυρού 12Α, έως την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018. Για περαιτέρω διευκρινήσεις, καλέστε την κα Ευστρατία Βαμβούρη στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας με αριθμό 2241044740 (εσωτ. 740).

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.