Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΠροχωρούν άμεσα τρία νέα αθλητικά έργα στο νησί

Προχωρούν άμεσα τρία νέα αθλητικά έργα στο νησί

- Διαφήμιση -

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για την υπογραφή σημαντικών Προγραμματικών Συμβάσεων, ώστε να υλοποιηθούν παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές του Νησιού.

Οι Προγραμματικές Συμβάσεις συνολικού ύψους 190.100 ευρώ που υπογράφησαν αφορούν :

ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗΣ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΟΣΣΟΥ)
προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ

Οι εργασίες που προβλέπονται στο παραπάνω έργο αφορούν στην καθαίρεση της ξύλινης ψευδοροφής, στη βαφή του μεταλλικού χωροδικτυώματος και στην αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρόδου, που βρίσκεται στο χώρο του Βενετοκλείου Σχολικού Συγκροτήματος.

- Διαφήμιση -

ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΑΓΟΡΑ – Α΄ΦΑΣΗ
προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ

Οι εργασίες που προβλέπονται στο παραπάνω έργο αφορούν στην επισκευή και συντήρηση κατά κύριο λόγο των στοιχείων του περιμετρικού περίβολου του συγκροτήματος του γηπέδου Διαγόρας.

ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΦΑΝΤΟΥ
προϋπολογισμού 40.100,00 ευρώ

Οι εργασίες που προβλέπονται στο παραπάνω έργο αφορούν στην αντικατάσταση του ελαστικού χυτού συνθετικού τάπητα και στην κατασκευή νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και τοποθέτησης νέων προβολέων, η οποία κρίνεται απαραίτητη εξαιτίας της παλαιότητας και της δυσκολίας σωστής συντήρησης του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα και της υφιστάμενης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης που είναι εναέρια και ως εκ τούτου επικίνδυνη για την ασφάλεια των παιδιών.

Παράλληλα ο Δήμαρχος κατάθεσε Πρόταση και ολοκληρωμένο φάκελο για το έργο που αφορά στην Αποπεράτωση ανοικτού Κολυμβητηρίου στην Ιαλυσσό. Για το έργο αυτό είχε κατατεθεί ήδη η Μελέτη που εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου με Προϋπολογισμό 1.800.000 ευρώ. Το αίτημα έχει γίνει ευνοϊκά δεκτό από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Μετά τα δύο κλειστά γυμναστήρια ΑΦΑΝΤΟΥ και ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, που εξασφάλισε ο δήμος μας μέσω ΣΔΙΤ, τρία νέα αθλητικά έργα μπαίνουν πια στην φάση της υλοποίησης, ενώ ένα ακόμα προωθείται και αναμένεται άμεσα αποτέλεσμα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του σχεδιασμού, της μεθοδικής δουλειάς, της διεκδίκησης και των απαραίτητων κινήσεων και επαφών από την πλευρά του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου. Οι ανάγκες της Ρόδου απαιτούν γνώση, εμπειρία, μεθοδικότητα και προπαντός, αποτελεσματικότητα.

- Διαφήμιση -

Έτσι προχώρησε τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, έτσι προχωράει κάθε μέρα. Με σκληρή δουλειά και έργα, όχι με λόγια.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα