Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
17.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣυνάντηση των Διοικήσεων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Συνάντηση των Διοικήσεων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

- Διαφήμιση -
Εθιμοτυπική συνάντηση με τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος – Παράρτημα Δωδεκανήσου στα γραφεία του επί της Γ.Σεφέρη, είχε την Πέμπτη 17/01/2019 η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΛΦΕΕ) Ρόδου.

Στη συνάντηση παρέστησαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο οι κ.κ. Ζωγραφίδης Κωνσταντίνος, Κασέκας Φώτιος, Αυγερινός Αυγερινού, Παπακωνσταντίνου Αναστασία και Κερανίδη Ελένη και από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου οι Χούλης Αλέξανδρος, Σάκης Τορούμογλου, Ελευθεριάδη Χρυσούλα, Ηρακλείδης Ιωάννης, Κασέρης Νεκτάριος, Παπαγρηγορίου Νικόλαος, Αναστασά Τσαμπίκα, Χανιωτάκης Ιωάννης, Δημητράς Τσαμπίκος και Σπυρόπουλος Σπύρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Δωδεκανήσου κ. Ζωγραφίδης συνεχάρη το νέο Δ.Σ της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Συζητήθηκαν επίσης, θέματα που αφορούν στο οικονομολογικό επάγγελμα καθώς και η προοπτική συνεργασίας ανάμεσα στους δύο φορείς σε όλα τα επίπεδα και αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση σεμιναρίων στο προσεχές μέλλον. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση, αμφοτέρων των πλευρών, ότι η αγαστή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα, προς όφελος του κλάδου, της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις