Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
20.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΞεκινάν οι εργασίες για την κατασκευή κυκλικών κόμβων στο επαρχιακό δίκτυο Ρόδου...

Ξεκινάν οι εργασίες για την κατασκευή κυκλικών κόμβων στο επαρχιακό δίκτυο Ρόδου (Κιοτάρι)

- Διαφήμιση -

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους ότι στην επαρχιακή οδό Λάρδου-Γενναδίου, στη διασταύρωση προς Κιοτάρι-Ασκληπιείο, θα εκτελεστούν έργα κατασκευής κυκλικού κόμβου στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΡΟΔΟΥ (ΚΙΟΤΑΡΙ)». Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019. Ο χώρος εκτέλεσης εργασιών θα είναι κατάλληλα σηματοδοτημένος.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

- Διαφήμιση -

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.