Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
16.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΟ Εκπαιδευτικός Όμιλος «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» έκοψε την πίτα του και βράβευσε το...

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» έκοψε την πίτα του και βράβευσε το προσωπικό του

- Διαφήμιση -

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν οι εργαζόμενοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πανηγυρική συνεστίαση για την κοπή της πίτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η βράβευση εργαζομένων του Εκπαιδευτικού Ομίλου για το έργο και την προσφορά τους.

Στον ίδιο χώρο παραβρέθηκαν το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό όλων των επιμέρους μονάδων του εκπαιδευτικού ομίλου και συγκεκριμένα, των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις»,  του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις», του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Επιπέδου 2) του ωδείου «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» και της «Δωδεκανησιακής Εταιρείας Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.».

Ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κ. Κυριάκος Κυριακούλης στην εισαγωγική του ομιλία, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, σκιαγράφησε την πορεία ανάπτυξης και τις μελλοντικές επιδιώξεις του εκπαιδευτικού ομίλου και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική νέα χρονιά.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η βράβευση των εργαζομένων του εκπαιδευτικού ομίλου. Από τον χώρο των εκπαιδευτικών βραβεύτηκαν για τη αφοσίωση και την προσφορά τους στην εκπαίδευση η κ. Μαρία Τόλη, εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (μαθηματικός) και ο κ. Σταύρος Ζαφειρίου, εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από το διοικητικό προσωπικό βραβεύτηκε ο Βασίλης Γιαννακίδης, λογιστής και η κ. Χριστίνα Καλπακίδη, γραμματέας.

- Διαφήμιση -

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν ο κ. Σταύρος Πρωτογεράκης, Συντονιστής της Γ’ Λυκείου, ο κ. Ευριπίδης Αναγνωστάκης, Διευθυντής του Λυκείου, ο κ. Βλάσσης Τσίννας, Διευθυντής Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Οργάνωσης και Διοίκησης και ο κ. Διονύσης Σπανόπουλος, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ομότιμος Καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Τσολακίδης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Νικόλαος Ανδρεαδάκης, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης, η Αναπληρώτρια Οργανωτική Συντονίστρια 2ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου, κ. Αδαμαντία Φατσέα, οι Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου κ. Αγλαΐα Γαλανοπούλου (Γαλλικής Γλώσσας), κ. Αφροδίτη Παππά (Προσχολικής Εκπαίδευσης), κ. Θεοδώρα Τσιμπούρη (Μουσικών), ο κ. Δημήτριος Μαντζάνος Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Δημοτικής Εκπαίδευσης και ο κ. Γιώργος Μπαρμπούτης, Director of Marketing & Corpοrate Communications ξενοδοχειακού Ομίλου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας και την τυχερή να παραλαμβάνει το καθιερωμένο δώρο που ήταν ένα τριήμερο ταξίδι με διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάτμο.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα