Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣτο Χαραλάμπειο Γηροκομείο και το Ίδρυμα «Άγιος Ανδρέας» ο Δήμαρχος Ρόδου

Στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο και το Ίδρυμα «Άγιος Ανδρέας» ο Δήμαρχος Ρόδου

- Διαφήμιση -

Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και μέλη της δημοτικής αρχής επισκέφτηκαν το Χαραλάμπειο Γηροκομείο και το Ίδρυμα Παίδων Άγιος Ανδρέας για ευχές και συμβολικά δώρα ενώ δείπνο προσφέρθηκε στα παιδιά του Ορφανοτροφείου.

Ο κ. Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Άννα Ζωάννου Σάββα Καλαθενό, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Τρέχα, Ελπίδα Ατσίδη και την επίτιμη πρόεδρο των Α.Μ.Ε.Α Μαριάνα Κολώνα είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους ηλικιωμένους που διαμένουν στον Οίκο Ευγηρίας και να ανταλλάξει μαζί τους ευχές για Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.

«Οι ηλικιωμένοι μας είναι μια κοινωνική ομάδα που πρέπει να στηρίζει η Πολιτεία προκειμένου να ζουν με αξιοπρέπεια και σε οργανωμένο περιβάλλον δήλωσε ο δήμαρχος και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους οι οποίοι φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του Χαραλάμπειου Γηροκομείου.

Ο κ. Χατζηδιάκος, απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους ηλικιωμένους σε οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί και ειδικότερα σε θέματα βελτίωσης των εγκαταστάσεων τόσο για τους φιλοξενούμενους όσο και για τα άτομα τρίτης ηλικίας της περιοχής.

- Διαφήμιση -

Το Ίδρυμα Παίδων «Αγιος Ανδρέας» επισκέφτηκαν οι αντιδήμαρχοι Άννα Ζωάννου, Σάββας Καλαθενός καθώς και η κ. Σεβαστή Νικολάου-Ηλιοπούλου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πρόνοιας, και προσέφεραν δώρα στα παιδιά και τους εργαζόμενους.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  Άννα Ζωάννου δήλωσε ότι ο Δήμος «θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα και τη λειτουργία των δομών Πρόνοιας του νησιού της Ρόδου».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα