Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
20.4 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΔωρεάν ΕκδηλώσειςΕκπαιδευτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της Πράξης Go_Brand

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της Πράξης Go_Brand

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του brand name των επιλέξιμων προϊόντων ή/και υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή» του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020 και με ακρωνύμιο Go_Brand διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα δύο clusters του Νομού Δωδεκανήσου: ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ ΡΟΔΟΥ ΠΓΕ και Aegean Cuisine.

Εισηγητές της εταιρείας Project You, συνεργάτες της ΕΤΑΠ Κυκλάδων, θα αναφερθούν σε συγκεκριμένα αντικείμενα και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν προσωπικές συναντήσεις συμβουλευτικής για όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο σύνδεσμο https://www.projectyou.gr/ekpaideftiko-programma-go_brand/ και οι παρουσιάσεις με το υλικό των σεμιναρίων θα είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά, μέσα από σύνδεσμο που θα δοθεί σε όσους εγγραφούν στο πρόγραμμα. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης διαδραστικής πλατφόρμας e-learning για όσους δεν βρίσκονται στη Ρόδο (σύνδεση σε πραγματικό χρόνο).

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στην αίθουσα Γ. Καραγιάννης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στη Ρόδο και η εξατομικευμένη συμβουλευτική τις επόμενες μέρες, κατόπιν ραντεβού.

- Διαφήμιση -

Πληροφορίες: Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – ΔΕΤΑΠ, τηλ: 2241044280, 2241044288, info@detap.gr.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις