Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
26.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΒράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς

Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς

- Διαφήμιση -

O Σύλλογος Διάδοσης Φυσικών Επιστημών (ΣΥ.ΔΙ.Φ.Ε.) σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, βραβεύουν τo Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 06:30 μ.μ., τους μαθητές των Γυμνασίων & των Λυκείων του Δήμου Ρόδου που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Αστρονομίας & Πειραμάτων στις Φυσικές Επιστήμες κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Tην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου θα πλαισιώσει με διάλεξη του ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΠΤΔΕ Παν.Αιγαίου Μιχάλης Σκουμιός. Η ομιλία του καθηγητή, θα έχει θέμα: «Μάθηση των Φυσικών Επιστημών στον Ελληνικό & Διεθνή Χώρο».

Η εκδήλωση εντάσσεται στον σχεδιασμό του Συλλόγου Διάδοσης Φυσικών Επιστημών (ΣΥ.ΔΙ.Φ.Ε.) για δράσεις σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και άλλους τοπικούς φορείς, που στόχο έχουν την καλλιέργεια της επιστημονικής σκέψης και του ενδιαφέροντος τόσο των μαθητών όσο και του κοινωνικού συνόλου για τις Φυσικές Επιστήμες, στην περιοχή της Δωδεκανήσου.

Η είσοδος για το κοινό στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις