Σε εξέλιξη το «3ο Sports Summer Camp» που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Μαρμάρι της Κω

Μοιράσου

Σε εξέλιξη το «3ο Sports Summer Camp» που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Μαρμάρι της Κω

Διαφήμιση

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές εξελίσσεται το «3ο Sports Summer Camp» που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την Αθλητική Ένωση Δικαίος Αντίμαχος Πυλί – Κως και τον Δήμο Κω.

Το τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού της ΠΝΑι, έχοντας ως στόχο να προάγει τον Αθλητισμό & τον Πολιτισμό στον τόπο μας, προχώρησε στην συνδιοργάνωση αυτής της πολύπλευρης αθλητικής δράσης που ξεκίνησε από τις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου 2019.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό camp που διαδραματίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην παραλία «Βαπόρι» στο Μαρμάρι στο νησί της Κω με σκοπό την επαφή των παιδιών με διάφορα αθλήματα, την κοινωνικοποίηση ή ένταξή τους σε πλαίσια ομάδας και την μετατροπή του ελεύθερου χρόνου τους σε δημιουργικό και παραγωγικό, αμέσως μετά το πέρας των σχολικών υποχρεώσεων.

Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά έρχονται σε επαφή και μαθαίνουν τα μυστικά των εξής αθλημάτων και αθλοπαιδιών: Beach Soccer – Beach Basketball – Beach Volleyball – Κολύμβηση – Beach Handball – Zumba – Διάφορα παιχνίδια τύπου Survinor.

Οι συμμετοχές των παιδιών έχουν ξεπεράσει τις 250 σε αριθμό αποτελώντας μια μεγάλη γιορτή για όλους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Ανοικτό το βράδυ της Παρασκευή το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Τέμενος Ρετζεπ Πασά
Τρεις σπουδαίες συναυλίες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου
Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr