ΑρχικήΕκδηλώσειςΑφιερώματαΑφιέρωμα στο Νέο Κύμα συνδιοργανώνει η Περιφέρεια

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Αφιέρωμα στο Νέο Κύμα συνδιοργανώνει η Περιφέρεια

O εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου είχε συνάντηση με εκπροσώπους της χορωδίας “Πóλις” και τη μαέστρο της κα Άντζελα Σπανού. Οι εκπρόσωποι της χορωδίας ζήτησαν την συνδιοργάνωση για την εκδήλωση – αφιέρωμα στο Νέο Κύμα που ετοιμάζει η χορωδία για την 16η Μαΐου 2020 και την συμμετοχή της χορωδίας στο φεστιβάλ χορωδιών που θα γίνει στην έδρα της περιφέρειας, στην Σύρο.

  • Επίσης συζητήθηκε η δυνατότητα, οι προϋποθέσεις και οι όροι μιας μόνιμης συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της χορωδίας «Πóλις». Κλείνοντας την συνάντηση, ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου σημείωσε τα εξής: «Είναι δεδομένη η διάθεση του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου καθώς και η δική μου να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια πολιτιστικού φορέα της περιοχής μας. Ευελπιστούμε να βρούμε τρόπους για μια μόνιμη συνεργασία με την χορωδία «Πóλις».

Η μαέστρος κα Άντζελα Σπανού δήλωσε ικανοποιημένη από την συνάντηση, την οποία χαρακτήρισε παραγωγική και ευχαρίστησε τον κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την μεγάλη προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα