Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Μοιράσου

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Διαφήμιση

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες, μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου Χαρούλας Γιασιράνη, του Προέδρου του Εργατικού  Κέντρου Ρόδου Παναγιώτη Εγγλέζου και του Προέδρου Γραμματείας Ανέργων Νίκου Τριπολίτη.

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Αντιπεριφερειάρχη με την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Ρόδου για την αντιμετώπιση των επερχόμενων αναγκών των εργαζομένων του νησιού, λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεων που έχει επιφέρει στα εισοδήματα των εργαζόμενων και ανέργων, συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία και η άμεση υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει γίνει ώστε οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μέσα από διαδικασίες που δεν προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους, θα μπορούν να εντάσσονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και να λαμβάνουν όλες τις πρόνοιες, παροχές  και τις υπηρεσίες που παρέχονται θεσμοθετημένα.

Με την λήξη της τουριστικής περιόδου θα παρουσιαστεί ο τρόπος της καταγραφής των πραγματικών δικαιούχων που θα λάβουν όλα τα παραπάνω.

Σε έγκαιρο χρόνο θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Τρεις σπουδαίες συναυλίες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου
Πολιτισμός, Καλλιτεχνία και Δημιουργία: Ένας δεκαετής κύκλος φωτός, ψυχής και ανιδιοτελούς εθελοντισμού
Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr