Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
16.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΕπίσκεψη του αντιδημάρχου Θ. Βυρίνη στο Μουσικό Σχολείο

Επίσκεψη του αντιδημάρχου Θ. Βυρίνη στο Μουσικό Σχολείο

- Διαφήμιση -

Με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεκτός στο Μουσικό Σχολείο την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, ο αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Βυρίνης, αρμόδιος για θέματα συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων.

Ο κ. Βυρίνης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του σχολείου και του συλλόγου γονέων, και συνοδευόμενος από την πολιτικό μηχανικό του Δήμου κ. Ρένα Κυριακούλη, επιθεώρησε το κτιριακό συγκρότημα και συζήτησε με την αντιπροσωπεία που τον υποδέχθηκε τα διάφορα τεχνικά προβλήματα (πχ μόνωση ταράτσας, ελαιοχρωματισμοί κλπ) και την έλλειψη ζωτικών χώρων.

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος γονέων, αφού έκαναν μνεία στην ανταπόκριση που βρήκαν ως τώρα από τη Δημοτική αρχή και ιδίως τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Στράτο Καρίκη και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σάββα Χριστοδούλου (χάρη στη μέριμνα των οποίων δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες δύο (2) αίθουσες ατομικής διδασκαλίας και μία (1) αίθουσα γενικής παιδείας), τόνισαν την τριπλή «υπόσταση» του σχολείου (γυμνάσιο, λύκειο, μουσικές σπουδές), τις αυξημένες ανάγκες του και κατέθεσαν εμπεριστατωμένο υπόμνημα.

Ο κ. Βυρίνης υποσχέθηκε, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους για θέματα παιδείας συναδέλφους του, να εργαστεί στην κατεύθυνση λύσης των κυριότερων τουλάχιστον προβλημάτων, με την ένταξη έργων στο πλαίσιο ενός μεγάλου Δημοτικού τεχνικού προγράμματος για τις συντηρήσεις των σχολείων που ξεκινάει άμεσα.

- Διαφήμιση -

 

Ο Διευθυντής: Νικήτας Νικόλαος Χρυσοχός

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.: Γιάννης Δαδήρας

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα