Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΚαι μέσα στα Χριστούγεννα θα διενεργηθούν προληπτικοί έλεγχοι με rapid tests μέσω...

Και μέσα στα Χριστούγεννα θα διενεργηθούν προληπτικοί έλεγχοι με rapid tests μέσω της δράσης «Drive Through Testing»

- Διαφήμιση -

Χ. Γιασιράνη: «Όποτε χαλαρώνουν τα μέτρα αποστασιοποίησης, ο ιός κτυπά ξανά! Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να προασπίζουμε την Δημόσια Υγεία»

Συνεχίζονται και εντός των ημερών των Χριστουγέννων οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing», στo πλαίσιo δράσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

  • Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τις 09:30 έως τις 15:00 στην δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου και
  • Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:30 στην Πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στο κτήριο της Περιφέρειας.

- Διαφήμιση -

«Τις Άγιες μέρες που έρχονται παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες μας να περιοριστούν στα μέλη της στενής οικογένειας τους και να μην συγχρωτίζονται με άλλα πρόσωπα για την αποφυγή της διασποράς του covid-19.

Η χαλάρωση των μέτρων αποστασιοποίησης, η άγνοια κινδύνου και η άρνηση της πανδημίας μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές, ειδικά και μετά τον δεύτερο θάνατο από τον θανατηφόρο ιό στο νησί, αλλά και την κρίσιμη κατάσταση της υγείας τουλάχιστον άλλων δύο συμπολιτών μας.

Όποτε χαλαρώνουν τα μέτρα αποστασιοποίησης, ο ιός κτυπά ξανά!

Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα, να προασπίζουμε την Δημόσια Υγεία με σθένος και υπευθυνότητα, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τους αρνητές της πανδημίας. Καλά Χριστούγεννα με Υγεία σε όλους» επισημαίνει η Αντιπερειφερειάρχης Υγείας κ. Χαρούλα Γιασιράνη.

 

Το Γραφείο Τύπου

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις