Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΔιπλά σημεία δειγματοληψιών σήμερα με το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων

Διπλά σημεία δειγματοληψιών σήμερα με το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων

- Διαφήμιση -

Με την έναρξη λειτουργίας των Γυμνασίων και Λυκείων, ο ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη 02/02/2021, δειγματοληπτικούς ελέγχους σε δύο σημεία:

Η μία Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου από τις 09:00 έως τις 14:30 και σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών θα μεταφερθεί έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, έναντι Εθνικού Θεάτρου.

Η δεύτερη Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τις 9:00 έως τις 12:30 στο ισόγειο του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ, στην εθνικό οδό Ρόδου-Λίνδου για το προσωπικό και το κοινό.

Επίσης, στα παραπάνω σημεία θα είναι διαθέσιμη δειγματοληψία και για όσους έχουν υποβάλει φόρμα αίτησης δωρεάν ελέγχου για COVID19 μέσω της πλατφόρμας www.testing.gov.gr.

- Διαφήμιση -

Σχετικά με τον παραπάνω προγραμματισμό της δράσης «Drive through testing», η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χαρούλα Γιασιράνη δήλωσε: «Με την έναρξη λειτουργίας των Γυμνασίων και Λυκείων και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τοποθετούμε διπλά σημεία δειγματοληψιών για την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων στα σχολεία  της Β βάθμιας εκπαίδευσης και για όποιον πολίτη επιθυμεί να εξεταστεί δωρεάν. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά και αδιάκοπα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την διασφάλιση της Δημόσια Υγείας».

 

Το Γραφείο Τύπου

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις