Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
25.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΤουριστική ανάπτυξη στην Covid εποχή, προκλήσεις και προοπτικές

Τουριστική ανάπτυξη στην Covid εποχή, προκλήσεις και προοπτικές

- Διαφήμιση -

Διαδικτυακή εκδήλωση από το Τμήμα AHEPA HJ-33 Rhodes

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, 19:00 (ώρα Ελλάδος)

Υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25

Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον τομέα του τουρισμού και οι συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος βρίσκονται στο επίκεντρο της διαδικτυακής εκδήλωσης που οργανώνει το Τμήμα AHEPA HJ-33 Rhodes, υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, 19:00 ώρα Ελλάδος.

- Διαφήμιση -

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συζητήσουν για την εξέλιξη και την αναχαίτιση της πανδημίας, τα μέτρα θωράκισης των ελληνικών νησιών ενόψει της τουριστικής περιόδου και τα βήματα που οφείλει να ακολουθήσει η χώρα ώστε να ανοίξει με ασφάλεια τις πύλες εισόδου της στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δημάρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης. 

Τα προβλήματα, τις προκλήσεις και τις προοπτικές που σχετίζονται με τη νόσο COVID 19 θα αναπτύξει ο Θεοκλής Ε. Ζαούτης, MD, MSCE, Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας, Τμήμα Μολυσματικών Ασθενειών, Children’s Hospital Of Philadelphia στις ΗΠΑ.

Για την υγειονομική θωράκιση των νησιών θα μιλήσει ο Νικόλαος Οικονόμου, MD, MSc, PhD, Γενικός – Οικογενειακός Ιατρός, Καθηγητής -ΣΕΠ ΜΠΣ “Διοίκησης Μονάδων Υγείας” του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Τον σχεδιασμό του ανοίγματος του Τουρισμού στην Ελλάδα θα περιγράψει ο Δημήτριος Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη στην Covid και Meta-Covid εποχή για τα Δωδεκάνησα θα καταθέσει ο Γιώργος Ματσίγκος, Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

- Διαφήμιση -

Την εκδήλωση θα συντονίσουν ο Αντώνιος Γιαννικουρής, VP of Hellenism AHEPA HELLAS D-25 και ο Δρ Δημήτριος Ματθαίος, MD, MSc, PhD, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ογκολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Ρόδου.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: LIVE EVENT: facebook.com/ahepa.hellas

Περισσότερες πληροφορίες: Αντώνης Γιαννικουρής, PCP HJ-33 | Vice President of Hellenism – Αντιπρόεδρος Ελληνισμού

email: info@giannikouris.gr

κιν: 6944659594

Η AHEPA είναι μία από τις παλαιότερες, μεγαλύτερες, και ανεξάρτητες οργανώσεις, αφοσιωμένη στην ανάδειξη και προαγωγή των ελληνικών θέσεων και ζητημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

- Διαφήμιση -

Με περισσότερα από 40.000 μέλη στην ευρύτερη οικογένειά της, η AHEPA έχει συνεισφέρει με τη συγκέντρωση πολυάριθμων δωρεών στην υποστήριξη της ιατρικής έρευνας, στην αρωγή – βοήθεια για εύρεση εργασίας στις Η.Π.Α. και στο εξωτερικό, καθώς και σε προγράμματα μαθητικών υποτροφιών.

Η φιλανθρωπία και ο εθελοντισμός αποτελούν ισχυρούς άξονες δράσης της AHEPA. Η ανακούφιση πληγέντων από φυσικές καταστροφές, η συγκέντρωση χρημάτων για την εξάλειψη απειλητικών για τη ζωή ασθενειών και οι σημαντικές οικονομικές παρεμβάσεις σε τοπικό επίπεδο, έχουν φέρει την AHEPA στην πρώτη γραμμή των δράσεων υπέρ της κοινωνίας.

Μέσω των προγραμμάτων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, η AHEPA συνεχίζει να συσπειρώνει τις Ελληνικές Κοινότητες όπου γης και να αποτελεί ένα συνεκτικό παράγοντα της ομογένειας.

Η Ελλάδα είναι η Περιφέρεια 25 και ανήκει στην περιοχή 10 της Ευρώπης.

Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργούν 44 τμήματα με περισσότερα από 1.100 μέλη.

https://ahepahellas.org

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.