Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
30.9 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΑθλητισμόςΣυνεχίζονται οι ετοιμασίες για τους Διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες της Ρόδου

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τους Διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες της Ρόδου

- Διαφήμιση -

Ο διευθυντής των διεθνών ποδηλατικών αγώνων της Ρόδου Γιώργος Λεβεντάκης, μαζί με τους συνεργάτες του, καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 4 Απριλίου, όταν και θα ξεκινήσει το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Γιώργος Λεβεντάκης μίλησε για τους φετινούς αγώνες και τις ιδιαιτερότητες τους λόγω Covid-19.

«Έχουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία για τους αγώνες, γνωρίζοντας τη δυναμική της ποδηλασίας, που απευθύνεται σε ευρείες μάζες και αποφέρει τεράστια κέρδη μέσω και του αθλητικού τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία πάντα και με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και τον Δήμο Ρόδου, έχουμε διπλό στόχο για τους αγώνες. Είναι η διαφήμιση τόπου αλλά και η προσέλκυση σπουδαίων αθλητών, οι οποίοι μετέπειτα κάνουν μεγάλη καριέρα και τους βλέπουμε σε μεγαλύτερες παγκόσμιες διοργανώσεις. Επίσης συμμετέχουν και νεαροί, που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους, θέλοντας να αντιμετωπίσουν σπουδαίους αντιπάλους. Οι αθλητές και αθλήτριες που θα έρθουν στη Ρόδο θα βρίσκονται στο νησί για δύο εβδομάδες, ενώ ξεκινήσαμε και μία προσπάθεια, που δεν θα μπορέσουμε όμως να την ολοκληρώσουμε φέτος λόγω του κορωνοϊού.

Είχαμε πακέτα για ολόκληρες τις οικογένειες ώστε να συνδυάσουν τον αθλητισμό και τις διακοπές, αλλά τουλάχιστον για φέτος αυτό δεν μπορεί να γίνει. Θέλουμε με τις κινήσεις μας, να κάνουμε τους αγώνες πιο ελκυστικούς. Στους αγώνες της Ρόδου θα συμμετέχουν επαγγελματικές ομάδες, μεγάλα σωματεία και φυσικά Εθνικές ομάδες. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο οργανωτικό κομμάτι. Είναι μία σειρά αγώνων διαφορετική από τις υπόλοιπες χρονιές. Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι τερματισμοί θα γίνουν στα περίχωρα της Ρόδου για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ οι απονομές μέσα σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα ένας προς έναν. Όπως είναι εύλογο, έχουμε πάρει μία σειρά μέτρων λόγω του κορωνοϊού, ενώ δεν θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις.

Υπολογίζουμε ότι μαζί με το προσωπικό θα έρθουν στη Ρόδο περίπου 250 άτομα απ’ όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων και περίπου 25 Έλληνες. Έχουμε αιτήματα περίπου από 82 ομάδες και στη Ρόδο θα έρθουν 25 ή 26. Πρέπει να κάνουμε ειδική μνεία στα ξενοδοχεία Mitsis για τη φιλοξενία, στην Aegean για τη δωρεάν μεταφορά των ποδηλάτων και φυσικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Τους ευχαριστούμε πραγματικά για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν και είμαι σίγουρος ότι και φέτος- παρά τις δυσκολίες λόγω Covid-19- η Ρόδος θα αποτελέσει επίκεντρο της ποδηλασίας, με τους διεθνείς αγώνες, που θα προσελκύσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα