ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣυγχαρητήρια επιστολή της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων Ρόδου

Συγχαρητήρια επιστολή της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων Ρόδου

Με υπερηφάνεια, χαιρετίζουμε την τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης Πατμίων Ρόδου «Όσιος Χριστόδουλος» και μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Παροικιακών Σωματείων  Ρόδου, δημοσιογράφου Αριστείδη Μιαούλη, στη θέση του προϊσταμένου της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, με έδρα τη Ρόδο.

Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για τον εθελοντικό χώρο του πολιτισμού, η αναγνώριση εργασίας ενός μέλους μας, έχοντας αποδείξει, αφενός την προσπάθειά του στον εργασιακό χώρο του, αφετέρου την προσφορά του στη διάδοση του ντόπιου πολιτισμού. Η αναγνώριση αυτή, στο πρόσωπο του Αριστείδη Μιαούλη, μας αποδεικνύει πως, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την έρευνα, αναβίωση και την ανάδειξη της πολιτιστικής ιστορίας του τόπου μας, δεν είναι τυχαίοι.

Επίσης, χαιρετίζουμε μια ακόμα εργασιακή αναγνώριση, αυτήν του Μανώλη Αντώνογλου, στη θέση του διευθυντή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, ο οποίος, από όπου και αν έχει υπηρετήσει τον πολιτισμό, είτε ως πολιτικός της αυτοδιοίκησης, είτε ως στέλεχος του Συλλόγου Συμιακών Ρόδου «ο Γλαύκος» ανέδειξε και προώθησε την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, μέσα από δικές του δημιουργίες (συγγραφή θεατρικών έργων κλπ) ασκώντας ουσιαστικά πολιτιστική πολιτική.

Αποτελεί λοιπόν τιμή για τα μέλη της Ομοσπονδίας μας, η πολλαπλή αναγνώριση μελών μας, που αποδεικνύουν στους βασικούς τομείς της ζωής τους, τη συνέχεια και τη συνέπειά τους. Και οι δύο, είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

 

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα