Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
16.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΤο Μουσικό Σχολείο Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Παππάς,...

Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Παππάς, αμέσως μετά την άφιξή του από την Αθήνα, κομίζοντας τα πιο ελπιδοφόρα νέα από την ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ.

- Διαφήμιση -

Η ΚΤ.ΥΠ (Κτιριακές Υποδομές) Α.Ε. είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές (νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια κ.α.). Υπενθυμίζεται ότι εδώ και ένα περίπου χρόνο η Διεύθυνση του Σχολείου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σε πλήρη σύμπνοια και συντονισμό,  καταβάλουν κοινές προσπάθειες ώστε να αναλάβει η ΚΤ.ΥΠ το μεγάλο έργο της -εδώ και χρόνια- αναγκαίας επέκτασης του κτιριακού συγκροτήματος, αλλά και της συντήρησής του. Αρωγό στις προσπάθειές τους βρήκαν τον βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Γιάννη Παππά, ο οποίος είχε σαφή γνώση των μεγάλων κτιριακών και λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σχολική μονάδα και την ιδιαιτερότητα της τριπλής υπόστασής της (γυμνάσιο, λύκειο, μουσικές σπουδές), αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τη σπουδαιότητα της μουσικής παιδείας, όχι μόνο στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, αλλά και σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο.

Ο βουλευτής, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι κύριο μέλημά του είναι να συμβάλει στην προσπάθεια δημιουργίας καλύτερων κτιριακών υποδομών και συνθηκών στο ιδιαίτερο περιβάλλον του Μουσικού Σχολείου, προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες που φοιτούν σ’ αυτό και οι οικογένειές τους που τους υποστηρίζουν και τους ενθαρρύνουν, με την αρωγή των εκπαιδευτικών, να έχουν όλες τις ευκαιρίες να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις μουσικές και καλλιτεχνικές δεξιότητές τους.

Ο Διευθυντής κ. Νικήτας Νικόλαος Χρυσοχός, οι υποδιευθυντές και ο σύλλογος διδασκόντων, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων, αλλά και οι μαθητές και μαθήτριες ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Γιάννη Παππά για την πολύτιμη υποστήριξη και την προσωπική του μέριμνα, στην προσπάθεια που καταβάλει σύσσωμη η «οικογένεια» του Μουσικού Σχολείου Ρόδου για την αναβάθμιση των υποδομών του και τη διασφάλιση καλύτερων όρων και προϋποθέσεων εκπαίδευσης.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα