ΑρχικήΡόδοςΓαστρονομίαΤο «Sissitio»: Fine Art & Taste Culture, στους νικητές των βραβείων Tourism...

Το «Sissitio»: Fine Art & Taste Culture, στους νικητές των βραβείων Tourism Awards 2021

Στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου διεξήχθη η εκδήλωση της απονομής των γνωστών βραβείων Tourism Awards 2021, παρευρέθηκε ο ιδιοκτήτης του Sissitio, Κώστας Παμπρής για να παραλάβει το βραβείο Silver Awards, από την Επιτροπή των Tourism Awards 2021.

Το SissitioFine Art & Taste Culture, βραβεύτηκε από τα Tourism Awards 2021 ως ένα μοναδικό concept πολυχώρου γαστρονομικής εμπειρίας, πολιτισμού και αισθητικής, ταυτόσημο με την ποιότητα και την καινοτομία που συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στη Ρόδο.

Η τιμητική διάκριση «Silver Award» των Tourism Awards 2021, αποτελεί ουσιαστικά την επιβράβευση μιας συστηματικής προσπάθειας – που ακόμα και μέσα σε αντίξοες-πρωτόγνωρες συνθήκες, όπως είναι η πανδημική κρίση Covid19, έχει αφήσει το αποτύπωμα της στο νέο επιχειρείν της Ρόδου. Μιας προσπάθειας που έχει αγκαλιάσει τόσο η κοινωνία της Ρόδου, όσο και οι χιλιάδες επισκέπτες του νησιού.  

Ο ιδιοκτήτης- επιχειρηματίας Κώστας Παμπρής, έθεσε από την αρχή της λειτουργίας του πολυχώρου Sissitioτη συμβολή του στην παροχή ποιοτικών και στοχευόμενων υπηρεσιών στο χώρο της γαστρονομίας, της τέχνης και του πολιτισμού, ως ένα προσωπικό στοίχημα στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται από τους Ρόδιους επιχειρηματίες για την ανάπτυξη ποιοτικών υπηρεσιών στον τουρισμό. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο πλαίσιο της βράβευσης, «το αποτέλεσμα των υπηρεσιών του πολυχώρου Sissitio, είναι προϊόν μιας συλλογικής δουλειάς, και γι’ αυτό ευχαριστώ όλους όσοι συμβάλλουν σ’ αυτό το εγχείρημα και συνθέτουν την οικογένεια του Sissitio».

Ένα βραβείο που έρχεται να επισφραγίσει την καινοτομία και την υψηλή αισθητική που συνεισφέρει το Sissitio στο τουριστικό προϊόν της Ρόδου, γιατί το SissitioFine Art & Taste Cultureείναι συνώνυμο με την ποιότητα, την αισθητική- την οινική και γαστρονομική κουλτούρα- τον Πολιτισμό και την Καινοτομία.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα