Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
12.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΒασίλης Α. Υψηλάντης: «Το όραμα για να μπει η Κως στο χάρτη...

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το όραμα για να μπει η Κως στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παίρνει σάρκα και οστά με τη δημιουργία και λειτουργία προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στο Δήμο Κω

- Διαφήμιση -

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έγκριση της αναγκαιότητας και σκοπιμότητας της δημιουργίας και λειτουργίας προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Δήμο Κω.

Η δέσμευση, του Βασίλη Α. Υψηλάντη, η Κως να μπει στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παίρνει σάρκα και οστά με συντονισμένες ενέργειες. Για το λόγο αυτό εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής να φέρει σε πέρας ένα ζήτημα που λίμναζε δεκαετίες.

Εξάλλου ο Βουλευτής Δωδεκανήσου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κω και τη Νίσυρο, από 19-21 Ιουνίου, όπου είχε την ευκαιρία να εξετάσει θέματα που απασχολούν τα νησιά μας. Ειδικότερα στη Νίσυρο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο και τον επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Παναγιώτη Μάρτιν και συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Πολιούχου του νησιού Αγίου Νικήτα. Ο δήμαρχος Νισύρου ευχαρίστησε τον βουλευτή για τη στήριξή του σε θέματα ζωτικής σημασίας για το νησί καθώς επίσης για την προώθηση και ικανοποίηση του αιτήματος προμήθειας αστυνομικού αυτοκινήτου στο Α.Τ Νισύρου.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις