ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΕυχαριστήρια επιστολή για το άνοιγμα της θαλάσσιας σύνδεσης Ελλάδας – Τουρκίας για...

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Ευχαριστήρια επιστολή για το άνοιγμα της θαλάσσιας σύνδεσης Ελλάδας – Τουρκίας για τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες τόσο τις δικές μου προσωπικά όσο και των επαγγελματιών του yachting αλλά και των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου, για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου σχετικά με το άνοιγμα της θαλάσσιας σύνδεσης με την Τουρκία, το οποίο για έναν και πλέον χρόνο είχε διακοπεί στο πλαίσιο της λήψης μέτρων, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στόχος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ως Φορέας της επιχειρηματικότητας και γνωμοδοτικό και συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας, εκπροσωπώντας περισσότερες από 25.000 επιχειρήσεις, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι να μην κλείσει καμία επιχείρηση της Δωδεκανήσου. Η απόφασή σας για το άνοιγμα των θαλασσίων συνόρων στις θαλαμηγούς από την Τουρκία ενισχύει σημαντικά την προσπάθειά μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εξέταση και αποδοχή του αιτήματος που σας καταθέσαμε με επιστολή μας στις 21 Ιουλίου, τόσο από εσάς όσο και από τα συναρμόδια υπουργεία, αποτελεί σημαντική παρέμβαση για την ενίσχυση της οικονομίας των νησιών μας, των επαγγελματιών του κλάδου και εκατοντάδων κατοίκων, εργαζομένων και επιχειρηματιών, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά όλη αυτή την περίοδο του κορωνοϊού.

Τα νησιά της Δωδεκανήσου, μέσω των νησιών της Ρόδου, της Κω, της Καλύμνου, της Σύμης, της Λέρου και της Πάτμου, θα μπορούν να υποδέχονται τις θαλαμηγούς από την γείτονα χώρα, δίνοντας μία οικονομική ανάσα στις τοπικές μας κοινωνίες.

Η συγκεκριμένη απόφαση, αυτή τη χρονική περίοδο μας προσφέρει ελπίδα και ανακούφιση καθώς η κυβέρνηση στηρίζει εμπράκτως για ακόμη μια φορά και ενισχύει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη μας στο κυβερνητικό επιτελείο.

 

Κύριε Υπουργέ,

Για ακόμη μία φορά σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, θα βρίσκεται στη διάθεσή σας, προτείνοντας συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις και θα στηρίζει τις γενναίες αποφάσεις σας με σκοπό την ανάπτυξη του Τόπου μας.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πάππου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα