ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΣυνεχίζονται οι εγγραφές για τον διασυλλογικό αγώνα πίστας της Historica 2021

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον διασυλλογικό αγώνα πίστας της Historica 2021

Οι διοργανωτές της Historica 2021 (από 6 έως 9 Οκτωβρίου) ανακοινώνουν ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τον διασυλλογικό αγώνα πίστας, που έχει προγραμματιστεί στο ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 19:00. Οι εγγραφές συνεχίζονται και διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.historica.gr). Στον αγώνα που θα διεξαχθεί και φέτος στο πλαίσιο των ποδηλατικών εκδηλώσεων, θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα και αρκετές εκπλήξεις.

Εξάλλου, την προσεχή Τετάρτη 6 Οκτωβρίου θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση παλιού ποδηλάτου στη νέα πτέρυγα του «Νεστορίδειου» Μελάθρου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα την επισκεφτούν μαθητές από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Ρόδου και παράλληλα θα γίνουν στο αμφιθέατρο επιμορφωτικά σεμινάριο για την οδική συμπεριφορά από τον διοικητή της Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργο Στέργο, αλλά και τον δάσκαλο κ. Χάρη Συργιάννη από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων.

Όλα είναι πλέον έτοιμα και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Historica 2021, την οποία διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ιβίσκος», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα