Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΞεκινά το “European Free Style Pro Tour, Theologos 2021”

Ξεκινά το “European Free Style Pro Tour, Theologos 2021”

- Διαφήμιση -

Όλα είναι έτοιμα για το “European Free Style Pro Tour, Theologos 2021” και τη μεγάλη εκκίνηση που θα γίνει την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου, στην παραλία Θεολόγου. Πρωταθλητές και αθλητές wind & kite surf από διάφορα μέρη του κόσμου έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και έχουν ήδη αφιχθεί στη Ρόδο για την τελική τους προετοιμασία.

Το πρόγραμμα θα εξελιχθεί σε πέντε ημέρες απαιτητικών αγώνων επίδειξης σε ιστιοσανίδα με πανί ή αετό (wind & kite surf) που θα ξεκινούν καθημερινά, ώρα 14.00’ και θα συνεχίζονται μέχρι λίγο πριν τη δύση του ήλιου.

Οι συνολικά 42 κορυφαίοι και κορυφαίες σέρφερ του κόσμου, θα αγωνιστούν από την προσεχή Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου για να εντυπωσιάσουν το κοινό και τους κριτικούς, αλλά και για να κερδίσουν το μεγάλο βραβείο των 15.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η πρόγνωση του καιρού δείχνει καλή ένταση ανέμων σε όλες τις ημέρες του διαγωνισμού, γι’ αυτό και το θέαμα αναμένεται να είναι γεμάτο ενέργεια, ένταση, δύναμη και αρκετές φιγούρες ψηλά πάνω από τα κύματα.

- Διαφήμιση -

Η τελετή λήξης θα ξεκινήσει, ώρα 20.00’ το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει την απονομή του μεγάλου βραβείου, των επάθλων στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα ξεχωρίσουν, καθώς επίσης και μια μικρή γιορτή (σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που ορίζει η Πολιτική Προστασία).

Οι οργανωτές του event: «wind & kite surf theologos» με επικεφαλής τον Tobias Gottfried, ο ξενοδόχος Αλέξανδρος Πασσάλης και το αθλητικό σωματείο Θεολόγου «Δαμάγητος» καλούν όλους τους λάτρεις των σπορ να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη αυτή γιορτή του θαλάσσιου αθλητισμού. Η είσοδος για όλους θα είναι δωρεάν.

Το ‘European Free Style Pro Tour, Theologos 2021’ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, του Δήμου Ροδίων, του ΠΡΟΤΟΥΡ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις