Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
22.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΕγκαινιάστηκε ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος προς το Μοναστήρι της Ευαγγελίστρας

Εγκαινιάστηκε ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος προς το Μοναστήρι της Ευαγγελίστρας

- Διαφήμιση -

Τα εγκαίνια του νέου ασφαλτοστρωμένου δρόμου από τον οικισμό του Μανδρακίου προς το Μοναστήρι της Ευαγγελίστρας πραγματοποιήθηκαν χθες, 12 Οκτωβρίου. Έγινε αγιασμός παρουσία του Αρχιμανδρίτη Νισύρου π. Στέφανου Καλλιστή, του Δημάρχου Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίου καθώς και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, και πολιτών της Νισύρου. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο εργολάβος που εκτέλεσε το έργο κ. Κώστας Χατζηκάλφας.

Οι ασφαλτικές εργασίες έγιναν σε όλο το μήκος της οδού, 2.400,00 μέτρα, με μέσο πλάτος τα 5,00 μέτρα. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου Νισύρου.

Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στην καλυτέρευση της ζωής των πολιτών της Νισύρου με το κάθε έργο που εγκαινιάζει η Δημοτική αρχή. Έκανε αναφορά στη διαδικασία υλοποίησης κάθε έργου και σε όλους τους συντελεστές με αναφορές στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου, στις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας Ν. Αιγαίου, στους μηχανικούς ειδικούς συμβούλους του Δημάρχου και στον εργολάβο που παρέδωσε ένα τέλειο έργο στο νησί μας. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχέδια για την ανάπλαση της πλατείας της Ευαγγελίστρας τους επόμενους μήνες. Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η εύκολη πρόσβαση των πολιτών της Νισύρου και των επισκεπτών στα σπουδαία ιστορικά μοναστήρια της Νισύρου, Ευαγγελίστρα, Παναγία Κυρά, Άγιος Θεολόγος και Σταυρός. Ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης του δρόμου που οδηγεί στο μοναστήρι της Παναγίας Κυράς.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις