ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΠοδηλασίας συνέχεια στη Ρόδο, αυτή τη φορά με κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό!

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Ποδηλασίας συνέχεια στη Ρόδο, αυτή τη φορά με κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό!

Η εταιρεία «RODOSCYCLING» ανακοινώνει ότι από 22 έως 30 Οκτωβρίου 2021 διοργανώνει το «1ο RhodesBikeFestival» με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως ο ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας και νυν σχολιαστής του παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικών μεταδόσεων τηλεοπτικού καναλιού «EUROSPORT» Sean Kelly!

Σκοπός του Φεστιβάλ, είναι η ανάδειξη της Ρόδου σαν τον αναδυόμενο ποδηλατικό προορισμό για τους τουρίστες λάτρες της Ποδηλασίας στην Ευρώπη και όχι μόνο. Άλλωστε το μήνυμα που εκπέμπει η εκδήλωση, είναι: «RHODES, YOUR NEXT CYCLING DESTINATION!»

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο ποδηλατικός τουρισμός είναι ειδική κατηγορία τουρισμού, όπου η ποδηλασία είναι ο κύριος σκοπός του ταξιδιού και το ποδήλατο αποτελεί το μέσο προκειμένου οι επισκέπτες – τουρίστες να βιώσουν μία ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία και αφορά επισκέπτες τουρίστες που, είτε διαμένουν σε ένα συγκεκριμένο τουριστικό προορισμό και επιλέγουν ημερήσιες ποδηλατικές διαδρομές, είτε επισκέπτονται περισσότερους προορισμούς και διαμένουν σε διαφορετικές τοποθεσίες. Οι ποδηλατικές δραστηριότητες αναψυχής διακρίνονται σε ήπια ποδηλασία, όπου ο ποδηλάτης απολαμβάνει τη φύση και το τοπίο, και σε εντατική ποδηλασία, όπου η φυσική κατάσταση είναι ο κύριος στόχος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

-24 Οκτωβρίου 2021

Discover Profitis Ilias (Ομαδική εκδρομή με ποδήλατο στον Προφήτη Ηλία τον πιο δημοφιλή προορισμό για ποδηλάτες της ποδηλασίας δρόμου). Εκκίνηση 09.00 Πλατεία Δημαρχείου

-25 Οκτωβρίου 2021

Ποδηλατική ξενάγηση στην πόλη της Ρόδου, την Παλιά Πόλη, το ποδηλατοδρόμιο «Διαγόρας» και την Αρχαία Ακρόπολη. Ώρα έναρξης 11.00

-26 Οκτωβρίου 2021

Συνέντευξη Τύπου & Talk show με τους εκλεκτούς καλεσμένους, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Mitsis Grand Hotel

-27 Οκτωβρίου 2021

Μετάβαση στη Νότια Ρόδο (ξενοδοχείο Mitsis Rodos Maris) Registrations

-28 Οκτωβρίου 2021

Race day www.rc258.eu

-29 Οκτωβρίου 2021

Ποδηλατική περιήγηση των καλεσμένων, Γαστρονομία & Wine tasting tour

ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ «BIKE MAGAZINE»

Τις εκδηλώσεις θα παρακολουθήσει επίσης, ο επικεφαλής της διεύθυνσης πωλήσεων του Γερμανικού εργοστασίου ποδηλάτων Corratec, εκπρόσωπος του γνωστού ποδηλατικού περιοδικού «BIKE MAGAZINE», ο οποίος θα καλύψει όλο το Φεστιβάλ με καθημερινές ανταποκρίσεις και με πολυσέλιδη καταχώριση στο επόμενο τεύχος. Στη Ρόδο θα βρίσκεται και αθλητικός Έλληνας δημοσιογράφος, που θα διανέμει πλάνα από τις εκδηλώσεις στο Αθηναικό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ «RODOSCYCLING»

rhodes.online

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 12 =

Πρόσφατα άρθρα