ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣυνάντηση του Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Χρυσόστομου Αλαχούζου με τον Πρόεδρο της...

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Συνάντηση του Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Χρυσόστομου Αλαχούζου με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και τον Κοσμήτορα της βουλής Βασίλη Α. Υψηλάντη

Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησε ο Καλυμνιακής καταγωγής Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς της Φλώριδας-Η.Π.Α Χρυσόστομος Αλαχούζος.

Τον κ. Αλαχούζο υποδέχθηκε ο Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης και τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο κ. Αλαχούζος αναφέρθηκε στη ζωή και τις δραστηριότητες των συμπατριωτών μας στο Τάρπον Σπρινγκς και δώρισε στον πρόεδρο ένα αντίγραφο του γλυπτού «ο Καλύμνιος Δύτης« του γνωστού Καλύμνιου γλύπτη Σακελλάρη Κουτούζη.

Ο συμπατριώτης μας δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς ξεναγήθηκε επίσης στην περίφημη έκθεση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που φιλοξενείται στις αίθουσες της Βουλής των Ελλήνων και είχε γεύμα συνεργασίας για τα ζητήματα των αποδήμων Ελλήνων Δωδεκανησίων με τον καλυμνιακής επίσης καταγωγής βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα Βασίλη Α. Υψηλάντη.

Παρών στις συναντήσεις ήταν και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής Δημήτρης Καλικάντζαρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα