ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΤο Περιφερειακό Φυτώριο αναβαθμίζεται σε κέντρο των ανθρώπων της αγροτικής οικονομίας

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Το Περιφερειακό Φυτώριο αναβαθμίζεται σε κέντρο των ανθρώπων της αγροτικής οικονομίας

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη με τον νέο Πρόεδρο της εταιρείας, κ. Μιχάλη Λουλού

Συνάντηση εργασίας είχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με τον κ. Μιχάλη Λουλού, τον νέο Πρόεδρο του Περιφερειακού Φυτώριου, την εταιρεία που επικεντρώνει τη δράση της στην παραγωγή πολυετών και δασικών φυτών, στην οποία συμμετείχε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου.

Η εκλογή του κ. Λουλού έγινε με βάση την εμπειρία του και την πολυετή προσωπική του ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα, με στόχο τον εμπλουτισμό των δράσεων της εταιρείας, ώστε να αναβαθμιστεί σε hub των ανθρώπων της αγροτικής οικονομίας.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας, 27 Σεπτεμβρίου 2021, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ως εξής:

Πρόεδρος: Μιχάλης Λουλούς

Αντιπρόεδρος: Φιλήμων Ζαννετίδης

Μέλη: Χαράλαμπος Δαρζέντας, Δημήτρης Λάσκαρης, Ανθούλα Βελιάδη, Σταμάτης Μαργέλλος, Τάση Παπακωνσταντίνου, Θωμάς Τσίκκης.

Διευθύνουσα Σύμβουλος: Μαρία Αγγέλου

Ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μιχάλης Λουλούς, ξεκίνησε την ενημέρωσή του πάνω σε όλα τα θέματα και τις συνεχιζόμενες δράσεις της εταιρείας. Κατά τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη, ορίστηκε ότι τέλος Οκτωβρίου, μετά και την ολοκλήρωση του κύκλου των ενημερώσεων, ο κ. Λουλούς θα έχει οριστικοποιήσει, σε συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας για τη νέα προγραμματική περίοδο.

Ο κ. Μιχάλης Λουλούς είναι 40 ετών και κατάγεται από το χωριό Μαλώνα της Ρόδου. Είναι απόφοιτος στην ειδικότητα «Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων και Αρχιτεκτονικής Τοπίου» και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα, στο νησί της Ρόδου.

 

Το Γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα