ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευση«Ευχαριστήριο»

Σχετικά άρθρα

«Ευχαριστήριο»

Η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμος Ρόδου και το προσωπικό των παιδικών σταθμών Α’ Δ.Π.Σ. – Αγίου Νικολάου, Β’ Δ.Π.Σ. – Χρ. Τσιγάντε και  ΣΤ’ Δ.Π.Σ. – Ροδιακής Έπαυλης, εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Β. Καμπουράκη για την όμορφη και ζεστή γιορτή για το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην αίθουσα Eθιμοτυπίας του Δημαρχείου.

H εγκάρδια υποδοχή των παιδιών, των στελεχών και εργαζομένων από τον Δήμαρχο, κ. Α. Καμπουράκη και τον Αντιδήμαρχο, κ. Σ. Καρίκη, η άψογη οργάνωση με μουσικές, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα δωράκια έκπληξη, συνέβαλαν στο να αποτελέσει η επίσκεψή μας στο Δημαρχείο, μία αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο για την προσφορά και την προσωπική του, ευγενική χορηγία των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των στολιδιών σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Καμπουράκη αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στις δομές της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής, μεριμνώντας για κάθε ανάγκη μας.

 

Η Αν/τρια Προϊσταμένη

        της Δ/νσης

 Τσαμπίκα Διάκου

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα