Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
30.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΜήνυμα Χριστουγέννων του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη

Μήνυμα Χριστουγέννων του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη

- Διαφήμιση -

Τα Χριστούγεννα, η μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης μας, πέρα από τον συμβολικό τους χαρακτήρα, περικλείουν μηνύματα. Και για μία ακόμα φορά οφείλουμε να στηριχθούμε στην αγάπη και στο ήθος που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία. Να ενστερνιστούμε τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων αυτά της ειρήνης, της αλληλοβοήθειας, του αλληλοσεβασμού. Να βάλουμε το χαμόγελο στα πρόσωπά μας, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για τις μελλοντικές γενιές και τα παιδιά μας και να τους παραδώσουμε μια καλύτερη επόμενη μέρα. Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, κι εγώ προσωπικά προχωρούμε σε καινοτομίες και παρεμβάσεις που αλλάζουν ριζικά τα πράγματα στη Ρόδο.

Τούτες τις Άγιες Μέρες, τα ευχολόγια πρέπει να μπουν στην άκρη και να προταθεί η ατομική και συλλογική ευθύνη για όσα πρέπει να γίνουν. Αφετηρία και προορισμός μας είναι η στήριξη στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη σε κάθε μορφή και έκφανσή της.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που φέρνει η πανδημία. Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε δυνατοί! Χρόνια πολλά, Χρόνια καλά!             

                                                                                              

- Διαφήμιση -

                                                                      Ο Αντιδήμαρχος

                                                                       Στράτος ΚΑΡΙΚΗΣ

                                                    

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.