Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
25.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΟ πρόεδρος του περιφερειακού φυτωρίου στην Κάλυμνο

Ο πρόεδρος του περιφερειακού φυτωρίου στην Κάλυμνο

- Διαφήμιση -

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις ενημερωτικές επισκέψεις σε όλη την Δωδεκάνησο ο πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου Μιχάλης Λουλούς.

Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε Κάλυμνο, όπου σε συνεργασία με τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Μουσελλή συναντήθηκε στο Επαρχείο, με τους Διευθυντές και εκπροσώπους των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τους οποίους ενημέρωσε για τα περιβαλλοντικά προγράμματα που υλοποιεί το Περιφερειακό Φυτώριο και απευθύνονται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μέσω των προγραμμάτων αυτών διατίθεται στα σχολεία ο απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός, για τη δημιουργία λαχανόκηπων και ανθόκηπων, ώστε να προαχθεί η βιωματική μάθηση των παιδιών, η  επαφή τους από νωρίς με τον πρωτογενή τομέα και η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης.

Επίσης ο κ. Λουλούς είχε συνάντηση στο Επαρχείο με φορείς του πρωτογενή τομέα, τους οποίους ενημέρωσε για το πρόγραμμα που αφορά τους νέους αγρότες καθώς και για τη νέα ΚΑΠ. Ο πρόεδρος επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις του φυτωρίου του Δήμου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παντελή Ζωίδη και την γεωπόνο του Δήμου και ενημέρωσε ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο τις δράσεις του Δήμου ώστε να γίνει μια οργανωμένη δενδροφύτευση στο νησί.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.