Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
19.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΕπαφές Ιωάννη Φλεβάρη – Θωμά Σωτρίλλη στην Κρεμαστή

Επαφές Ιωάννη Φλεβάρη – Θωμά Σωτρίλλη στην Κρεμαστή

- Διαφήμιση -

Έντονη και συνεχής είναι η παρουσία του Γιάννη Φλεβάρη και του Θωμά Σωτρίλλη τόσο στο νησί της Ρόδου όσο και σε άλλα νησιά της Περιφέρειας στο πλαίσιο των καθηκόντων τους ως ανεξάρτητων Περιφερειακών Συμβούλων. Με δεδομένη την συνεργασία τους και την κοινή Αυτοδιοικητική πορεία πραγματοποιούν επαφές με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και μέλη των τοπικών κοινωνιών προκειμένου να έχουν άμεση και διαρκή παρουσία και ενημέρωση.

Η Κοινότητα Κρεμαστής αποτελεί σημαντική κωμόπολη της δυτικής ακτής του νησιού της Ρόδου με υπαρκτή την προοπτική ανάπτυξης αλλά και ουσιώδη ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μιχάλης Δράκος υποδέχθηκε τους κ.κ. Φλεβάρη και Σωτρίλλη στο γραφείο του στο κοινοτικό κατάστημα και τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα θέματα της αυτοδιοικητικής ατζέντας.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το πρόβλημα διάβρωσης της δυτικής ακτής, το σχέδιο πόλεως, το κυκλοφοριακό, οι αρμοδιότητες του Κοινοτικού Συμβουλίου, η δραστηριότητα και οι πρωτοβουλίες του Προέδρου.

Στη συνέχεια οι ανεξάρτητοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής καθώς και το καφενείο των ηλικιωμένων και συνομίλησαν με τους πολίτες.

- Διαφήμιση -

Οι επαφές θα συνεχιστούν καθώς ο στόχος είναι κοινός και αφορά το καλό του τόπου και την σύνθεση των δυνάμεων για τον σκοπό αυτό.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα