Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΣυγχαρητήρια δήλωση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου

Συγχαρητήρια δήλωση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου

- Διαφήμιση -

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέλω να σας συγχαρώ για την τοποθέτηση σας σε πόστα ικανά να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το έργο της περιφερειακής αρχής την οποία υπηρετούμε με ανιδιοτέλεια και προσήλωση.

Το προηγούμενο διάστημα όλοι μας προτάξαμε την υγεία και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, όμως σε καμία περίπτωση δεν αναστείλαμε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας.

Έγινε σημαντική δουλειά σε πολλά επίπεδα, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υψηλές προκλήσεις και προσδοκίες των νησιών μας, αλλά και να ανταπεξέλθουμε σε συνθήκες πρωτοφανούς δυσκολίας.

- Διαφήμιση -

Συνεχίζουμε ομαδικά. Θέτουμε τον πήχη πολύ ψηλά, ώστε να μπορέσουμε υλοποιήσουμε το όραμα του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Χατζημάρκου.

Φιλοδοξία μας να διαμορφώσουμε από κοινού ένα πλαίσιο που θα μας επιτρέψει να πρωταγωνιστήσουμε σε μια δημιουργική αλλαγή της επόμενης μέρας για τα νησιά μας.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους, σε αυτούς που ανέλαβαν νέα καθήκοντα, αλλά και σε εκείνους που παρέμειναν στις θέσεις ευθύνης τους και συνεχίζουν, υγεία, δύναμη, επιμονή.   Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και πάνω σε αυτά να δουλέψουμε συλλογικά και συγκροτημένα, ώστε να δοθούν λύσεις που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα τόσο των νησιωτών μας αλλά και των επισκεπτών μας.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους!

 

Το Γραφείο Τύπου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα