Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΆνοιξε η ψηφοφορία για τη θεματική ενότητα «Πολιτισμός» στα Best in Rhodes...

Άνοιξε η ψηφοφορία για τη θεματική ενότητα «Πολιτισμός» στα Best in Rhodes – Reader’s Choice Awards 2022

- Διαφήμιση -

Ενώ η ψηφοφορία για τη θεματική ενότητα «Κοινωνία» συνεχίζεται κανονικά, άνοιξε στις 31/01/2022 και η θεματική ενότητα «Πολιτισμός» όπου καλούμαστε να ψηφίσουμε καλλιτεχνικές παραγωγές, έργα και καλλιτέχνες που έκαναν πλουσιότερη τη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο. Η ψηφοφορία για τη διαδικασία πολιτισμός θα διαρκέσει μέχρι και την 01/03/2022. Οι επί μέρους κατηγορίες της θεματικής ενότητας «Πολιτισμός» είναι:

 • Καλύτερη συναυλία
 • Καλύτερη θεατρική/χορευτική παράσταση
 • Καλύτερο πανηγύρι/παραδοσιακή γιορτή/φεστιβάλ
 • Καλύτερος χώρος τέχνης
 • Καλύτερο βιβλιοπωλείο
 • Καλύτερο βιβλίο με θέμα τη Ρόδο
 • Καλύτερο βιβλίο από συγγραφέα ή/και εκδοτικό οίκο με βάση τη Ρόδο
 • Καλύτερη έκθεση τέχνης
 • Καλύτερη φωτογραφία
 • Καλύτερος καλλιτέχνης
 • Καλύτερη καλλιτεχνική ομάδα

Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται λογαριασμός Google για τη συμμετοχή στη διαδικασία, εντελώς ανώνυμα, ότι κάθε λογαριασμός ψηφίζει μία φορά χωρίς δυνατότητα ακύρωσης, και ότι για να προσμετρηθεί μία υποβολή θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις έγκυρες υποδείξεις.

Τα Best in Rhodes είναι ένας νέος θεσμός που δίνει φωνή στο κοινό της Ρόδου, ντόπιους και ξένους, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα στη Ρόδο: τα καλύτερα στο φαγητό, στη ψυχαγωγία, στα τοπικά προϊόντα, στη μόδα, την ομορφιά, τον πολιτισμό, την κοινωνία.

88 κατηγορίες, χωρισμένες σε 7 θεματικές ενότητες: 1. Καλύτερες Επιλογές, 2. Ποτό & Ψυχαγωγία, 3. Υγεία & Ομορφιά, 4. Φαγητό, 5. Κοινωνία, 6. Πολιτισμός, 7. Προορισμός. Επτά ανεξάρτητες ψηφοφορίες θα πραγματοποιηθούν από τις 17/01/2022 έως τις 10/05/2022, και μέσα από μία σειρά από κριτήρια και δικλείδες ασφαλείας θα αναδείχθουν τα «κορυφαία» και τα «καλύτερα» στη Ρόδο. Να σημειωθεί ότι τα ερωτηματολόγια δεν περιλαμβάνουν λίστα επιλογών, αλλά ο κάθε συμμετέχων γράφει ξεχωριστά τη δική του πρόταση για την κάθε κατηγορία. Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, ανοικτές είναι οι ψηφοφορίες για τις θεματικές ενότητες «Κοινωνία» (μέχρι 15/02/2022) και «Πολιτισμός» (μέχρι την 01/03/2022), και στις 14/02/2022 θα ανοίξει η ψηφοφορία για την θεματική ενότητα «Υγεία & Ομορφιά».

- Διαφήμιση -

Τα Best in Rhodes | Reader’s Choice Awards διοργανώνει το rhodes.online και η mgk.advertising σε συνεργασία με την nettings, το Ροδιακό Κέντρο Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών – Rhodes Project και το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο Iraklidis & associates.

Τη διαδικασία στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα Δημοκρατική, η τηλεόραση Ίριδα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Radio1 88FM, Μελωδία Ρόδου 103.7, Notos News 97.8, Rodos FM 90,7, και οι ιστοσελίδες lotosmag.gr, rodos.nu, Rhodes in Style και flust.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ψηφίσετε επισκεφθείτε το www.bestinrhodes.gr.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα