Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
24.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εώς 31/03/2022, για την απευθείας παραχώρηση με αντάλλαγμα, σε...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εώς 31/03/2022, για την απευθείας παραχώρηση με αντάλλαγμα, σε όμορες του αιγιαλού επιχειρήσεις του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας

- Διαφήμιση -

Σας ενημερώνουμε για την δυνατότητα απευθείας παραχώρησης με αντάλλαγμα του δικαιώματος χρήσης αιγιαλού – παραλίας σε όμορες επιχειρήσεις για διάστημα έως και την 31-12-2022 (κατά περίπτωση) σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 47458 ΕΞ 2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1864Β/15-5-2020) των Υπουργών Οικονομικών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Εσωτερικών περί «Καθορισμός όρων, προϋποθέσεων, τεχνικών θεμάτων, αναγκαίων λεπτομερειών και διαδικασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης, υδάτινου στοιχείου θάλασσας, λιμνοθάλασσας, μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών» όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για απευθείας παραχώρηση (προτιμησιακό) έως 31-03-2022 προκειμένου να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαδικασίες υπογραφής σύμβασης.

Σε περίπτωση που δεν κατατεθεί εμπρόθεσμα η σχετική αίτηση ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα παραχώρησης του χώρου σε τρίτους ενδιαφερόμενους με τη διαδικασία της δημοπρασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν δικαίωμα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παραπάνω ΚΥΑ, για παραχώρηση αιγιαλού – παραλίας πρέπει να αποστείλουν στο πρωτόκολλο του Δήμου Ρόδου ή εναλλακτικά στο e-mail της υπηρεσίας , σχετική αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται στο Παράρτημα που ακολουθεί.

- Διαφήμιση -

Η εξόφληση του ανταλλάγματος καθορίζεται στη σχετική ΚΥΑ με την πρώτη δόση τουλάχιστον να εξοφλείται προ τη υπογραφής της σύμβασης. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να μελετήσουν με ιδιαίτερη προσοχή την ΚΥΑ 47458 ΕΞ 2020 (ΦΕΚ 1864Β/15-5-2020) όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

 

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Κωνσταντίνος Σ. Ταρασλιάς

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1.

- Διαφήμιση -

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2022

ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

*ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  1. Αίτηση με πλήρη στοιχεία (επωνυμία και είδος επιχείρησης, εκπρόσωπος της εταιρείας, Δ/νση, Α.Φ.Μ., τηλέφωνα επικοινωνίας κ.λ.π.). Στην αίτηση θα περιγράφεται ο αιτούμενος προς παραχώρηση χώρος (τ.μ.), η χρήση του (ομπρελοκαθίσματα, τραπεζοκαθίσματα ή θαλάσσια μέσα αναψυχής) και ο τρόπος εξόφλησης της σύμβασης.
  2. Άδεια λειτουργίας επιχείρησης / γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος.
  3. Έναρξη άσκησης επιτηδεύματος (προσωποποιημένη πληροφόρηση taxis net).
  4. Δημοτική ενημερότητα.
  5. Τοπογραφικό διάγραμμα επιχείρησης.
  6. Απόσπασμα του τοπογραφικού διαγράμματος ή υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη που αποτυπώνεται υπό μορφή πολυγώνου ο αιτούμενος προς παραχώρηση έμπροσθεν της πρόσοψης της επιχείρησης.
  7. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 (προς Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων Α΄).

*ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ):

Όλα τα παραπάνω (γενικά δικαιολογητικά) και αποδεικτικό νόμιμης εκπροσώπησης (καταστατικό, πρακτικό Δ.Σ. κλπ.).

Η κατάθεση – αποστολή όλων των ανωτέρω δικαιολογητικών γίνεται μόνο στο πρωτόκολλο του Δήμου Ρόδου ή εναλλακτικά στο e-mail της υπηρεσίας (pgeorgakopoulos@rhodes.gr).

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.