Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
18.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςI.T.F. Senior S200 Rhodes Open

I.T.F. Senior S200 Rhodes Open

- Διαφήμιση -

Μία εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη του I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites και όλα είναι έτοιμα για το διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί από τον Ρ.Ο.Α., μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α.

Ο πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης Μιχάλης Πανάγος μιλάει για το τουρνουά, το οποίο αρχίζει την επόμενη εβδομάδα: «Όσο παράξενο και αν φαίνεται ένα τουρνουά για μας τους διοργανωτές είναι ένα ακόμα “παιδί” μας. Μεγαλώνει σιγά σιγά ωριμάζει και μας κάνει περήφανους. Το Senior ITF τουρνουά Rhodes Open είναι ένα τουρνουά που συνδιοργανώσαμε για πρώτη φορά με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το 2017. Ο ΔΟΠΑΡ με τον Αλέξανδρο Κολιάδη και ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Νίκος Νικολής συμβάλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της διοργάνωσης καθώς επισκέπτονται καθημερινά τις εγκαταστάσεις δίνοντας άμεσα λύσεις και συμβάλλοντας ουσιαστικά στο καλό τελικό αποτέλεσμα. Από τότε και κάθε χρόνο τον μήνα Απρίλιο οι εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Καρακόνερο βάζουν τα καλά τους και περιμένουν να υποδεχθούν τους φίλους μας από όλο τον κόσμο.

Η διαδικασία ξεκίνησε δειλά- δειλά με μεμονωμένες αρχικά συμμετοχές από όλες τις γωνιές του κόσμου όμως κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται και οι αθλητές του προηγούμενου τουρνουά γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές μας για το επόμενο. Φέτος μια από τις παράπλευρες απώλειες του πολέμου είναι η απουσία αθλητών που μας τιμούσαν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια από τη Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία, Εσθονία, Λιθουανία και Ρουμανία. Παρόλα αυτά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προηγούμενες χρονιές καθώς όλη η τενιστική οικογένεια της Ελλάδας θέλει να λάβει μέρος στο πιο πετυχημένο Senior τουρνουά της χώρας και ένα από τα 20 καλύτερα του κόσμου της κατηγορίας S200, σύμφωνα με την διάκριση που δόθηκε στο τουρνουά το 2019 από την παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα μέλη του ομίλου σε όλους τους συμμετέχοντες, η φιλοξενία και η προθυμία να βοηθήσουν όλους τους φίλους μας να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού μας είναι μια ηθική ανταμοιβή που όλοι μοιραζόμαστε καθώς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

- Διαφήμιση -

Τα Senior τουρνουά τένις είναι το πιο πετυχημένο παράδειγμα εφαρμογής του Αθλητικού Τουρισμού καθώς συγκεντρώνει Οικογένειες που συνδυάζουν υψηλού επιπέδου διακοπές με αγώνες διάρκειας μιας εβδομάδας.

Δεν είναι τυχαίο πως η Τερέζα Ταμπόση Chief of Official Supervisor Assistant ή Supervisor σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που γίνονται στη χώρα όπως το Davis Cup, ΙMG κλπ. επέλεξε το Rhodes Open ως το μοναδικό Senior τουρνουά που αναλαμβάνει στην Ελλάδα. Τυχαίο δεν είναι επίσης πως ο πολύ πετυχημένος Φυσιοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Απόστολος Μιχαλάκας είναι κάθε χρόνο παρών σε όλα τα παγκόσμια που διοργανώνει ο ΡΟΑ στο νησί .

Η μεγάλη Babolat, εταιρεία που προμηθεύει τους κορυφαίους του αθλήματος όπως οι  Nadal, Alcaraz κλπ. είναι από τους βασικούς χορηγούς του τουρνουά όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Φέτος για πρώτη φορά το Τhe Ιxian Grand Αll&Suites του Βασίλη Καραγιάννη άνοιξε νέες προοπτικές για το μέλλον του τουρνουά καθώς με την προσφορά accomodation στους νικητές των μονών για την επόμενη χρονιά σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ξενοδοχείο ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Τέλος το ΔΣ του ΡΟΑ είναι αυτό που χωρίς πολλά λόγια αναλαμβάνει υπηρεσία και με την εμπειρία των προηγούμενων ετών, αγωνιά να ανεβάσει και αυτό το τουρνουά στο επίπεδο που ο ευλογημένος τόπος να απαιτεί».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα