Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
19.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμόςΤο 2ο Βραβείο σε Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό κέρδισε ο Ρόδιος Γεώργιος Πάττας

Το 2ο Βραβείο σε Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό κέρδισε ο Ρόδιος Γεώργιος Πάττας

- Διαφήμιση -

Το 2ο Βραβείο στο Είδος Έγχρωμη Φωτογραφία στην κατηγορία Ενηλίκων κέρδισε ο Ρόδιος φωτογράφος και λογοτέχνης Γεώργιος Πάττας στον 1ο Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό «Κέφαλος», τα αποτελέσματα του οποίου ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022.

Η φωτογραφία που κέρδισε έχει τον τίτλο «Ιπτάμενοι Φίλοι».

Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από το περιοδικό «Κέφαλος – Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» και τον εκδοτικό οίκο «Εκδόσεις Κέφαλος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1ο, το 2ο και το 3ο Βραβείο δόθηκαν σε φωτογραφίες που συγκέντρωσαν βαθμολογία με μέσο όρο 9 με 10 !

- Διαφήμιση -

Η επιτροπή του Διαγωνισμού απαρτιζόταν από τα κάτωθι μέλη:

Νίκος Κοτταρίδης – Εικαστικός, Καθηγητής, Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Κύπρου, Κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Θεολογία της Εικόνας.

Λεόντιος Πετμεζάς – Πρόεδρος Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος «Ο Απελλής», Σύγχρονος θεωρητικός, Ιστορικός τέχνης, Βιβλιοκριτικός, Συγγραφέας & Δημοσιογράφος.

Σπυρίδων Τρούσας – Ζωγράφος-Λογοτέχνης-Απόφοιτος Α.Σ.Τ.Ε. Ρόδου.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο στην Αθήνα τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2022, ανάλογα με το πότε θ’ αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για το καλοκαίρι. Όλα τα διακριθέντα έργα και τα έργα που θα επιλέξει η επιτροπή από τα μη διακριθέντα, θα παρουσιαστούν εκείνη την ημέρα στην καλλιτεχνική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της απονομής.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις