Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
29.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΓαστρονομίαGREEK LUXURY TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP: O ΠΡΟΤΟΥΡ ανέδειξε με επιτυχία το...

GREEK LUXURY TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP: O ΠΡΟΤΟΥΡ ανέδειξε με επιτυχία το πλούσιο τουριστικό προϊόν της Ρόδου στο Dubai

- Διαφήμιση -

Η Ρόδος συνεχίζοντας τον μεγάλο κύκλο εξωστρέφειας που έχει ανοίξει, βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο ΠΡΟΤΟΥΡ συμμετείχε στο, GREEK LUXURY TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP που έλαβε χώρα στο 33ο Όροφο του πολυτελούς Fairmont Hôtel στο Dubai και στελέχη του οργανισμού είχαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και λοιπούς τουριστικούς παράγοντες, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το γαμήλιο τουρισμό, το συνεδριακό (MICE) τουρισμό, τον τουρισμό πολυτελείας και τον πολιτιστικό (cultural) τουρισμό.

Αναδείχθηκαν στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις και παρουσιάσεις και στις Β2Β συναντήσεις, ο πλούσιος πολιτισμός και η ιστορία της Ρόδου. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα Luxury Facilities του νησιού, στο υψηλό επίπεδο των επιλογών διαμονής, στο Yachting, στο local cruising, στις μαρίνες ελλιμενισμού, στο CASINO, στο shopping, στις εξαιρετικές επιλογές νυχτερινής διασκέδασης, και την τοπική γαστρονομία.

Διανεμήθηκε πλήθος πληροφοριακού υλικού, μεγάλο μέρος του οποίου είχε για μια ακόμη φορά παραχθεί από το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου «Η Πρωτοπορία», της οποίας τα μέλη, ευχαριστεί θερμά ο Πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ, κύριος Αλέξανδρος Κολιάδης.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να σημειωθεί, ότι  παρουσία της Ρόδου στο GREEK LUXURY TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP ήταν διπλή, καθώς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Αναπτυξιακός Οργανισμός της “Κ2” Α.Ε., προέβαλαν παρουσίαση στην οποία το νησί της Ρόδου είχε περίοπτη θέση.

Η Διεύθυνση του ΠΡΟΤΟΥΡ, αφού επεξεργασθεί το υλικό που συνέλεξε, και εξάγει τα συμπεράσματα των τελευταίων μαζικών δράσεων Μαρτίου Απριλίου, Μαΐου, θα αποστείλει σύντομα στα μέλη της Ένωσης ξενοδόχων, τους Τουριστικούς Πράκτορες κλπ., πλήρη ενημερωτικά σημειώματα.

 

Από το γραφείο τύπου

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις