Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
27.7 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΠαιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου "Εκεί που με την καρδιά τραγουδάς καλύτερα"

Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου “Εκεί που με την καρδιά τραγουδάς καλύτερα”

- Διαφήμιση -

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου ανακοινώνεται ότι στην Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου γίνονται δεκτά ΝΕΑ μέλη ηλικίας από 5 έως 12 χρονών. Οι πρόβες – μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 12.00 μ.μ. με 12.35 μ.μ. και 6.15 μ.μ. με 6.50 μ.μ., (οι γονείς διαλέγουν ένα από τα παραπάνω δύο τμήματα για την συμμετοχή των παιδιών τους).

Χώρος συνάντησης η αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο. Δεν ισχύουν δίδακτρα. Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός και διευθυντής Χορωδιών, κ. Γιώργος Σακελλαρίδης. (Τηλέφωνο επικοινωνίας, 697 6968055 ή μέσω messenger, στη σελίδα: «Γιώργος Σακελλαρίδης Μουσική Παιδαγωγική»).

Στην Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου, τα παιδιά, δεν προσεγγίζουν μόνο τη ΜΟΥΣΙΚΗ, αλλά ευαισθητοποιούνται και για ανθρώπινες αξίες, όπως: η ενσυναίσθηση, η αλληλοεκτίμηση, η αλληλοενθάρρυνση, η αποδοχή του διαφορετικού, με «όχημα» τη ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ.

Στην Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου, γνωρίζουμε καλά πως το να μάθουμε να ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ τον καλύτερο εαυτό μας με τους άλλους, είναι το πιο σπουδαίο «μάθημα ζωής».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.