Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
22.5 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΣυνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη βουλευτή Δωδεκάνησου για την προοπτική ίδρυσης παραρτήματος...

Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη βουλευτή Δωδεκάνησου για την προοπτική ίδρυσης παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στη Ρόδο.

- Διαφήμιση -

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Α’ Κοσμήτορας της Βουλής, Βασίλης Α. Υψηλάντης, επισκέφθηκε σήμερα το Πολεμικό Μουσείο όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Μουσείου και πρώην Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Χιονή με τον οποίο συζήτησε την προοπτική ίδρυσης παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στη Ρόδο το οποίο θα φιλοξενεί κειμήλια που έχουν να κάνουν με την συνεισφορά των Δωδεκανησίων στους εθνικούς αγώνες.

Με την ευκαιρία ο Βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με σπουδαστές και εκπροσώπους της Σχολής Ξεναγών της Ρόδου, που επισκέφθηκαν σήμερα το Πολεμικό Μουσείο, στους οποίους απηύθυνε το λόγο και με τους οποίους συζήτησε για την πορεία της σχολής και τις ενέργειές του ιδίου ως προς τη αναβάθμισή της.

Τέλος, επισκέφθηκε και την έκθεση ”Ανώτερες Μορφές της Παναγίας” της Αγιογράφου- εικαστικού, κας. Ελένης Αντωνάκη, που φιλοξενείται εντός του Πολεμικού Μουσείου και περιέχει μορφές της Παναγίας στα νησιά.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.