Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
16 C
Rhodes

4η Historica 2022

- Διαφήμιση -

Δεν θα μπορούσε να λείψει ξανά από το ιστορικό ποδηλατικό ραντεβού… Η ιστορική βόλτα με τα ποδήλατα είναι από τα πλέον σημαντικά «θεματικά κεφάλαια» της 4ης Historica 2022, που θα γίνει στη Ρόδο από 24 έως 30 Οκτωβρίου 2022. Η… ποδηλατοβόλτα αποτελεί παράδοση και φυσικά σε νέα διαδρομή οι παλιές δόξες της ποδηλασίας θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές περασμένων δεκαετιών, που μόνο η Historica μπορεί να προσφέρει…

Πόσο μεγάλη σημασία μπορεί να έχει για ορισμένες από τις δόξες της ελληνικής και ευρωπαϊκής ποδηλασίας μία βόλτα χιλιομέτρων; Αν πρόκειται για μία συνάντηση, για ένα μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού, λογικά τεράστια. Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 (εκκίνηση στις 10:30, στην πλατεία Ελευθερίας), όλοι αυτοί που έχουν γράψει με «χρυσά» γράμματα τα ονόματα τους στο άθλημα της ποδηλασίας, θα θυμηθούν τα παλιά και θα κάνουν μία ξεχωριστή βόλτα σε διαδρομή που θα καθοριστεί από τους διοργανωτές.

Μια όμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, μία βόλτα, που θα θυμίσει ωραίες και μοναδικές στιγμές, βγαλμένες από μία άλλη εποχή. Η βόλτα θα ξεκινήσει το πρωί της 30ης Οκτωβρίου, με την παρουσία Ελλήνων και ξένων ποδηλατών με νέο προορισμό και επιστροφή στην πόλη της Ρόδου. Μία διαδρομή τόσο όμορφη και ξεχωριστή, που θα γυρίσει τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω, όταν οι ίδιοι οι ποδηλάτες έγραφαν τη δική τους ιστορία. Προσεχώς ο διοργανωτής Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ιβίσκος θα ανακοινώσει τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στην 4η Historica. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της ιστορικής… ποδηλατοβόλτας για τους συμμετέχοντες.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα