Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
28.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμός«Πάμε μαζί….. για τη Ζωή»

«Πάμε μαζί….. για τη Ζωή»

- Διαφήμιση -

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στη Ρόδο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα εξαρτήσεων.

Συγκεκριμένα :

  • Το προσωπικό, τα μέλη και οι γονείς του Πολυδύναμου Κέντρου Ρόδου βρέθηκαν την Παρασκευή 24 Ιουνίου από τις 09:00-12:00 και από τις 18:00-20:00 σε Περίπτερο στον πεζόδρομο Πλαστήρα, δίπλα από την Τράπεζα Ελλάδος, όπου έγινε ενημέρωση για τις δράσεις, τις δομές μας, καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχονται από τις μονάδες  μας.
  • Τις εκδηλώσεις του «Πάμε μαζί….. για τη Ζωή» έκλεισε στις 26 Ιουνίου στις 18:00, ο ποδοσφαιρικός Αγώνας που διεξήχθη μεταξύ των Παλαίμαχων του Διαγόρα Ρόδου και των μελών των Ομάδων Θεραπείας του Πολυδύναμου Κέντρου Ρόδου, στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Διαγόρα.

Μέσω των δράσεων μας, είχαμε την ευκαιρία να προάγουμε τη σημασία του αθλητισμού στη διάπλαση της προσωπικότητας των μελών μας και να υποστηρίξουμε το νόημα του φετινού μας συνθήματος «Πάμε μαζί….. για τη Ζωή».

Τα μέλη και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Ρόδου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ΔΟΠΑΡ, για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου Διαγόρα για τη διεξαγωγή του Αγώνα, και φυσικά την ομάδα των Παλαίμαχων ΔΙΑΓΟΡΑ Ρόδου για την ένθερμη συμμετοχή τους. Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Ενότητα Ρόδου για την παραχώρηση του κοινόχρηστου χώρου στον Πεζόδρομο Πλαστήρα.

- Διαφήμιση -

Υπενθυμίζουμε ότι το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης στη χώρα μας. Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ είναι δομές που  εξυπηρετούν και οι δύο την αντιμετώπιση των (νόμιμων και παράνομων) εξαρτήσεων στο νησί μας και έχουν ενταχθεί από  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Όλες οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και δεν χορηγούνται υποκατάστατα.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα