Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
15.4 C
Rhodes

Billie Jean King Cup

- Διαφήμιση -

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει το δικό του χαιρετισμό για το διεθνές τουρνουά Billie Jean King Cup, το οποίο θα διεξαχθεί από 26 έως 30 Ιουλίου στη Ρόδο. Αναλυτικά: «Η Ρόδος ανοίγει τις πύλες της για να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο τουρνουά τένις που έχει διεξαχθεί ποτέ στο νησί. Από 26 έως 30 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, πρόκειται να διεξαχθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων κοριτσιών (U16).

Στην προκριματική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Ρόδο, θα συμμετέχουν η Ελλάδα, η Μεγάλη Βρετανία, η Ισπανία, η Ουκρανία, η Εσθονία και η Λετονία και οι δύο καλύτερες ομάδες θα προκριθούν στο κυρίως ταμπλό. Η ανάθεση των αγώνων έγινε από την Tennis Europe στην Ε.Φ.Ο.Α. και στη συνέχεια εγκρίθηκε από την τελευταία η διεξαγωγή τους στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. στη Ρόδο. Η ανάθεση αυτή αποδεικνύει την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τις διεθνείς Ομοσπονδίες, αλλά και το επίπεδο των εγκαταστάσεων που έχουμε κατασκευάσει.

Τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν κομμάτια του παζλ που έχει σχεδιασθεί για το χτίσιμο της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού. Ο αθλητισμός είναι δημιούργημα της κοινωνίας, που ήθελε πάντα να βρίσκει τρόπους για να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ ανθρώπων, μεταξύ διοίκησης, συλλόγων και φιλάθλων. Εμείς στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της ύπαρξης αθλητικών υποδομών ικανών να αναλάβουν διεθνείς και παγκόσμιες διοργανώσεις και να δημιουργήσουμε τα κίνητρα του υγιούς αθλητικού ανταγωνισμού. Αυτές τις σχέσεις θέλουμε να τις διατηρήσουμε και να τις σταθεροποιήσουμε».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα