Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΈναρξη σχολικής χρονιάς στις σχολικές δομές του Δήμου Νισύρου

Έναρξη σχολικής χρονιάς στις σχολικές δομές του Δήμου Νισύρου

- Διαφήμιση -

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Στέφανος Καλλιστής παρουσία του Δημάρχου Νισύρου, κ. Χριστοφή Κορωναίου, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, των διευθυντών των σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων και κηδεμόνων.

Ο Δήμαρχος Νισύρου ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο, στο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινάει.

- Διαφήμιση -

Στους εκπαιδευτικούς ευχήθηκε μια καλή, ασφαλή και δημιουργική χρονιά, και καλή επιτυχία στο δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνουν, και στους γονείς καλή δύναμη και αντοχή να ανταπεξέλθουν στο έργο τους. Ο Δήμος Νισύρου με ευθύνη και συνέπεια, θα βρίσκεται δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να ακούσει τα προβλήματά τους ώστε μαζί να βρεθούν λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών κοινοτήτων.

Φέτος, τα σχολεία μας ξεκινούν τη λειτουργία τους με επάρκεια δασκάλων και καθηγητών γενικής και ειδικής εκπαίδευσης για αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Χαράλαμπο Ψαρά, Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και τον κ. Ιωάννη Παπαδομαρκάκη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα