Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
17.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΜήνυμα του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη για τη νέα σχολική χρονιά

- Διαφήμιση -

Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή στιγμή γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες. Θέλω να ευχηθώ στους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς μια καλή, γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά. Εύχομαι τα παιδιά μας να αποκτήσουν όσα περισσότερα εφόδια μπορούν στο νέο ταξίδι προς τη γνώση, που θα τους βοηθήσουν να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε πως θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε ανάγκη της εκπαιδευτικής και σχολικής κοινότητας. Η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Καμπουράκη συνεργάζεται στενά με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας.

Η Παιδεία αποτελεί κύρια μας προτεραιότητα και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, με μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις του Δήμου μας στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, στα προσχολικά κέντρα, στα Νηπιαγωγεία, στα Δημοτικά σχολεία, στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του νησιού μας. Αποδεικνύεται από τις έκτακτες επιχορηγήσεις προς τις Σχολικές Επιτροπές, ώστε να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που χρειάζονται τα σχολεία μας, αλλά και για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών και τη διευκόλυνση του παρεχόμενου Εκπαιδευτικού Έργου εν γένει.

- Διαφήμιση -

Και έχουμε επιλέξει συνειδητά να στηρίξουμε την Παιδεία, τα σχολεία του νησιού μας, αφού με τον τρόπο αυτό επενδύουμε στις επόμενες γενιές, επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας, στο μέλλον του τόπου μας.

 

Στράτος Καρίκης

Αναπληρωτής Δημάρχου

Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις