Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΟι καλλιτέχνες Μπάμπης Τσέρτος και Γιάννης Κότσιρας στη Νίσυρο

Οι καλλιτέχνες Μπάμπης Τσέρτος και Γιάννης Κότσιρας στη Νίσυρο

- Διαφήμιση -

Λίγο πριν υποδεχτούμε το φθινόπωρο, ο Δήμος Νισύρου διοργανώνει τις δύο τελευταίες εκδηλώσεις του πολιτιστικού προγράμματος για το καλοκαίρι του 2022.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στην πλατεία Ηρώων του Μανδρακίου, υποδεχόμαστε τον μουσικό και τραγουδιστή Μπάμπη Τσέρτο. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει με παραδοσιακά, ρεμπέτικα, σμυρναίικα, έντεχνα λαϊκά αλλά και νεότερα τραγούδια.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στο λιμάνι του Μανδρακίου, κλείνοντας τη θερινή περίοδο για το 2022, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε το δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Κότσιρα. Ο ερωτικός ερμηνευτής της νεότερης γενιάς, με την εκφραστική του φωνή θα μας παρουσιάσει παλιά και καινούρια τραγούδια, που έχουμε όλοι σιγοτραγουδήσει, εμπνευσμένες διασκευές και επιλογές σε λαϊκά τραγούδια.

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για να διοργανωθεί και να πραγματοποιηθεί το Πολιτιστικό Πρόγραμμα 2022. Έπειτα από δύο χρόνια, μπορέσαμε και διασκεδάσαμε, χορέψαμε, μα κυρίως μπορέσαμε να συναντήσουμε καλλιτέχνες διαφορετικού είδους και κουλτούρας ο καθένας τους. Εδώ, στα ακριτικά νησιά μας, είναι σημαντικό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μην αισθάνονται οι κάτοικοι αποκομμένοι και απομονωμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο πολιτισμός είναι σημαντικός παράγοντας στην ανθρώπινη φύση για να μπορεί να ευημερεί και να αντλεί δύναμη για το μέλλον.

Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο!!!

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα